Voor wie?

Voor wie bestel jij gepersonaliseerde biertjes?

Wil je iemand verrassen met een persoonlijk cadeau? Bij Persoonlijkbiertje hebben we het antwoord voor jou! Een gepersonaliseerd biertje is het geschikte cadeau voor iedereen die graag wilt genieten van een lekker speciaalbiertje. Verras je vader en moeder met een lieve boodschap, plaats een leuke foto van jou en je vriend of vriendin op het etiket of bedank je collega voor al zijn dienstjaren. Alles is mogelijk!

Voor elke gelegenheid of feest een gepersonaliseerd biertje

Ook voor feestdagen is het bestellen van gepersonaliseerde etiketten een creatief idee. Verras hem op zijn verjaardag met leuke speciaalbiertjes, wens je buren en familie een fijne kerst door ze gepersonaliseerde speciaalbiertjes op te sturen, Wens je ouders een fijne vader- of moederdag met een leuke foto of boodschap voor je papa of mama. Kom aan op de bruiloft van je beste kameraad met speciaalbiertjes van het bruidspaar. Je kan het zo gek niet bedenken, of het is mogelijk bij Persoonlijkbiertje.nl. Wacht niet langer en bestel jouw eigen speciaalbier vandaag nog!

Een ruim assortiment aan gepersonaliseerd speciaalbier

Bij Persoonlijkbiertje beschikken wij over een variërend aanbod aan speciaalbier. Onze brouwerijen de Werf, Raven Bone Hill en Dutch Bargain leveren de beste kwaliteit Blond, IPA, Tripel en Stout bier. Elk biertje heeft zijn eigen unieke kenmerken en smaak. Voor de echte bierliefhebber zijn deze speciaalbiertjes niet te passen. En het mooiste ervan is dat je het etiket helemaal zelf kunt maken. Hoe tof is dat! Kies jouw favoriete biertje of stel een mixdoos samen, lever jouw ontwerp etiket aan en wij gaan voor je aan de slag. Zo heb jij tussen 5 en 10 werkdagen jouw pakket met speciaalbiertjes geleverd.