Voor haar

Crowdsurfer is een verfrissend intermezzo voor verhitte mensen. Zacht en fris van smaak, met een toegankelijke dosis hop. Naast gerstemout bevat dit bier ook mout van tarwe en haver. De tarwe geeft een witbier-achtige smaak. Haver geeft body en past mooi bij de Mosaic hop, één van de hopsoorten in dit bier. Van dit hazy lichtblonde bier kun je het depot naar smaak voorzichtig meeschenken. Stijg met dit bier boven de zwetende massa uit en word op handen gedragen!

Als het woelig en onstuimig werd op de Zuiderzee, wist men dat TUNUS in aantocht was. Speciaal gebrouwen voor roerige tijden. Een moutzoet en krachtig bier met een fris fruitige afdronk. Drink een TUNUS en ontdek dat het allemaal wel meevalt.

Dutch Bargain SeaWise is een Hefeweizen. Een tarwebier vergist met de Duitse Weihenstephan gist. We hebben een toets van onze zee in Zeeland aangebracht met Zeekraal en een frisse toets voor dit heerlijk zomerse biertje met toevoeging van Verveine. Een bier van 4,3% Alc. Heerlijk verfrissend en dorstlessend.

Een mooi degustatiebier met harmonie van zachte en zoete tonen en een evolutie naar bittere hop. Typerend is de lange afdronk met zacht gebrande bitters. Speciaal gebrouwen om rustig van te genieten op een gure dag of een winderige winterse avond. Een heel speciaal cadeau voor de échte bierliefhebber!

Cadeau nodig? Gaaf haar een origineel gepersonaliseerd speciaalbiertje als cadeau

Binnenkort een leuk feest of verjaardag, maar nog geen idee wat je precies moet kopen? Een origineel cadeau vinden voor vrouwen is altijd lastig. Wij van Persoonlijkbiertje hebben voor jou een bijzonder verjaardagscadeau voor haar, namelijk speciaalbiertjes met eigen gepersonaliseerde etiketten! Met dit originele cadeau voor haar kom jij meteen goed binnen op het feest of de verjaardag. Geef het als cadeau of geniet samen tijdens het feest van de speciale biertjes die jij helemaal zelf hebt gemaakt. Laat je creativiteit lekker los met je eigen ontwerp etiketten voor een onvergetelijke verrassing voor haar. 

Verjaardagscadeau voor je vrouw nodig? Verras haar met speciaalbiertjes met eigen etiket op haar verjaardag! 

Is je vrouw binnenkort jarig en wil je haar op een bijzondere manier verrassen? Ga voor speciaal biertjes met een eigen ontwerp etiket om tijdens haar verjaardag iedereen te verwennen met lekker bier. We beschikken over een gevarieerd assortiment in heerlijke speciaalbiertjes, zodat voor iedereen er een lekker biertje bij zit. Met je eigen ontwerp etiket maak je het helemaal af. Laat een persoonlijke boodschap achter of feliciteer haar op een ludieke wijze. Hiermee creëer jij unieke speciaalbiertjes die het bewaren helemaal waard zullen zijn. Met dit cadeau kom jij dus voor de volle 100% goed voor de dag!

Welke soorten biertjes met eigen etiket kan ik als cadeau voor haar bestellen? 

Bij Persoonlijkbiertje kun je kiezen uit een variërend assortiment aan soorten speciaalbiertjes. Als ze een echte bierliefhebber is zit er voor haar altijd een passend biertje bij. De biersoorten waaruit je kunt kiezen zijn: BlondTripelIPA en Stout. Deze worden gemaakt door drie verschillende brouwerijen, namelijk Dutch Bargain, Raven Bone Hill en de Werf. De biertjes hebben allemaal een unieke eigen smaak, karakter en verhaal. Als verzamelaar van speciaalbiertjes zijn deze niet te ontbreken voor in de collectie. Stel je pakket samen met één soort type biertje of maak een mixdoos met verschillende soorten. De keuze is aan jou! Heb je vragen of wil je meer weten over onze biertjes? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag!