Kerst

Jolly Roger is doordrinkbaar als een IPA, maar dan donker met subtiele hints van chocolade en koffie. Een goede binnenkomer voor mensen die denken dat ze niet van donker bier houden, met een toegankelijk alcoholpercentage. Voltooid met een vleugje Chili Vanilli ©.

Dutch Bargain Imperial Pale Ale heeft een prachtig koperen kleur met een lichtrode schijn. Dit complexe, stevige en bittere bier heeft een uitgesproken hoppig aroma en een pittige smaak met caramel toetsen van mout. De schuimkraag is fijn, romig en stabiel. Het alcoholpercentage is tien. Dankzij de balans in deze complexiteit is dit bier een zeer zuiver, gemakkelijk drinkbaar en lang nasmakend bier.

De mixdoos is het ideale product om te kiezen wanneer je meerdere type bieren wil proberen! Kies voor de mixdoos en ontvang 12 verschillende type bieren met daarop jouw eigen label!

Kerstcadeau ideeën nodig? Met een persoonlijk biertje heb je een origineel kerstcadeau voor je naasten

Geen kerstcadeau inspiratie meer? De zoektocht naar leuke kerstcadeaus is altijd een lastig karwei. Iedereen wil thuis komen met een origineel cadeau voor zijn of haar familie. Gelukkig hebben wij de oplossing voor je, een biertje met je eigen etiket! Een persoonlijk kerstcadeau, daar verras je echt mee aan de kersttafel! Wil je graag een kerstborrel organiseren? Bekijk dan onze tips voor het organiseren van een kerstborrel

Kerstcadeau tips, kies voor een persoonlijk kerstcadeau met foto

Om tijdens de kerstdagen thuis te komen met een leuk kerstcadeau hebben wij de ultieme inspiratie voor je, een biertje met je eigen etiket. Een originele manier om iemand op geheel persoonlijke wijze te verrassen. Kies een speciaalbiertje naar keuze en upload je design, of kies een template uit. Jouw etiket zal écht indruk maken tijdens de kerstdagen, proost!

Vier kerst met persoonlijke biertjes!

Verras tijdens de kerstdagen! Kies voor een mixdoos van speciaal bier om verschillende biertjes tegelijk te bestellen. Of kies uit één van onze speciaal bieren met eigen etiket. Een speciaal bier met een persoonlijk etiket, een ideaal cadeau voor elk moment. Aan wie geef jij een speciaal cadeau? Wil je meer weten over de herkomst van de bieren? Neem een kijkje bij de verschillende speciaal bierbrouwerijen.