Kerst

Kerstcadeau ideeën nodig? Met een persoonlijk biertje heb je een origineel kerstcadeau voor je naasten

Geen kerstcadeau inspiratie meer? De zoektocht naar leuke kerstcadeaus is altijd een lastig karwei. Iedereen wil thuis komen met een origineel cadeau voor zijn of haar familie. Gelukkig hebben wij de oplossing voor je, een biertje met je eigen etiket! Een persoonlijk kerstcadeau, daar verras je echt mee aan de kersttafel!

Kerstcadeau tips, kies voor een persoonlijk kerstcadeau met foto

Om tijdens de kerstdagen thuis te komen met een leuk kerstcadeau hebben wij de ultieme inspiratie voor je, een biertje met je eigen etiket. Een originele manier om iemand op geheel persoonlijke wijze te verrassen. Kies een speciaalbiertje naar keuze en upload je design, of kies een template uit. Jouw etiket zal écht indruk maken tijdens de kerstdagen, proost!

Vier kerst met persoonlijke biertjes!

Verras tijdens de kerstdagen!Kies voor een mixdoos van speciaal bier om verschillende biertjes tegelijk te bestellen. Of kies uit één van onze speciaal bieren met eigen etiket. Een speciaal bier met een persoonlijk etiket, een ideaal cadeau voor elk moment. Aan wie geef jij een speciaal cadeau?Wil je meer weten over de herkomst van de bieren? Neem een kijkje bij de verschillende speciaal bierbrouwerijen.