Voor vriendin

Dutch Bargain Imperial Zeeuws Blond is een fris citrus en licht fruitig blond bier. Aan het eind van de slok ontstaat een mooi licht bittertje in de mond. Het Alcoholpercentage is 7,2% en er is gewerkt met Citra Hops en Sorachi Ace Hops. De gist is Wyeast 1388.

Het smoelwerk van een traditionele tripel, maar dan in de Dutch Bargain-uitvoering. We hebben aan onze Tripel amarillohop toegevoegd. Het resultaat is een blonde, fruitige Tripel, die dankzij koriander ook het karakter van de Belgische brouwmeesters viert. Ondanks een percentage van 8,5 is hij luchtig en toegankelijk. Proost en bestel er nog één. Voltooid met een vleugje Chili Vanilli ©.

Porno Blond is (stiekem) altijd lekker. Een blond bier fris, zoet en zacht. Koel gedronken dorstlessend en verfrissend. Noem het een guilty pleasure, noem het een tikkeltje ordinair? Wij noemen het gewoon een geil biertje. Proost!

De mixdoos is het ideale product om te kiezen wanneer je meerdere type bieren wil proberen! Kies voor de mixdoos en ontvang 12 verschillende type bieren met daarop jouw eigen label!

Cadeau voor vriendin nodig? Verras je beste vriendin met gepersonaliseerd speciaalbier!

Wil je je vriendin verrassen, maar heb je even geen inspiratie? Wanneer je op zoek bent naar een cadeau voor je geliefde vriendin of beste vriendin kan het soms lastig zijn om met een origineel idee te komen. Wij bij Persoonlijkbiertje hebben een uniek idee voor jou! Ga voor een echt origineel cadeau met gepersonaliseerde speciaalbiertjes voor jouw vriendin. Originele cadeaus zijn altijd het beste om mee voor de dag te komen. Met een spontaan cadeau zoals persoonlijke biertjes kom jij goed voor de dag bij je vriendin. Laat een leuke boodschap achter, of gebruik een speciale foto als verrassing voor je vriendin. 

Verjaardagscadeau tips voor je vriendin? Ga voor speciaalbier met eigen etiketten

Om elk jaar weer met een bijzonder cadeau te komen voor de verjaardag van je vriendin is natuurlijk lastig. Al die tips om met een leuk verjaardagscadeau voor de dag te komen, maar je bent nog niet overtuigd? Wij helpen je graag verder om met een echt uniek cadeau te komen voor je vriendin. Met gepersonaliseerde speciaalbiertjes kan jij op een unieke manier je vriendin feliciteren! Met dit cadeau laat jij zien de moeite te hebben genomen voor je vriendin. Plaats een leuke verjaardagsboodschap op je etiket of gebruik een grappige foto van de jarige om de lachers op je hand te krijgen. Hoe je je etiket ook maakt, met deze speciaalbiertjes geef jij een uniek cadeau dat nergens anders te verkrijgen is. 

Een uniek relatie cadeau voor jou en je vriendin, persoonlijke biertjes voor jullie samen

Hoe kan je nou op een bijzondere manier laten zien hoe speciaal je vriendin voor jou als vriend is? Voor iemand die alles al heeft, is het lastig om een originele verrassing te vinden. Een kaartje met een bos bloemen heb je vast al een keer aan gedacht, maar is het niet veel leuker om echt een keer creatief en origineel te zijn? Met gepersonaliseerde etiketten kan jij een speciale boodschap maken voor jouw vriendin. En het beste van dat alles, het zijn ook nog eens lekkere speciaalbiertjes die jullie samen kunnen drinken. Hoe romantisch is dat! Zo kan je op Valentijnsdag nou echt goed voor de dag komen. Of misschien zijn jullie wel 1 jaar samen. Er is geen betere manier om jullie relatie te vieren dan met gepersonaliseerde biertjes. Gebruik een leuke foto van jullie samen of laat met een bijzondere boodschap weten hoe bijzonder ze voor jou is. Deze flesjes zullen een mooi plekje krijgen waar je ze altijd kunt zien. Jouw vriendin zal zeker weten blij worden van je gepersonaliseerde speciaalbiertjes. 

Gepersonaliseerde biertjes voor het feest van je vriendin

Binnenkort een feest van je vriendin en wil je iets bijzonders meebrengen? Wat is nou beter dan met speciaalbier te komen dat je met eigen etiketten kunt laten leveren. Neem het spontaan mee voor op het feest of geef het als cadeau voor je vriendin zodat ze de speciaal biertjes later kan drinken. Alles is mogelijk! Plaats een hilarische foto van jouw vriendin of die van je vriendengroep om iedereen te kunnen laten lachen om jouw zelfgemaakte biertjes. Stel je etiket samen naar eigen wens en bestel ze gemakkelijk online.

Ga voor een origineel vriendschap cadeau voor vriendinnen met persoonlijke speciaalbiertjes 

Je vriendinnen zijn natuurlijk heel belangrijk voor jou. Het is daarom ook niet nodig om weer op de volgende feestdag te wachten om je vriendinnen te kunnen verrassen met een origineel vriendschap cadeau. Je kunt je vriendinnen ook gewoon even laten weten hoe belangrijk ze voor jou zijn. Dit kan je op een originele manier doen met de persoonlijke speciaalbiertjes met eigen etiket. Laat met een mooie boodschap weten hoe belangrijk jouw vriendinnen voor je zijn. Gebruik een groepsfoto van jullie allemaal om het etiket helemaal af te maken. Op deze unieke manier verras jij je vriendinnengroep op originele wijze. Geniet samen van jullie eigen gemaakte speciaalbiertjes! 

Uit welke soorten speciaalbiertjes kan ik kiezen? 

Je persoonlijke biertjes maak je gemakkelijk bij ons in de webshop. Daarbij kun je kiezen uit een variërend assortiment aan speciaalbiertjes. De soorten speciaalbier die wij aanbieden zijn: BlondIPATripel en Stout. Deze worden gemaakt door de brouwerijen Dutch Bargain, Raven Bone Hill en de Werf. Onze brouwerijen leveren de speciaal biertjes met hun eigen unieke smaak en karakter. Voor de echte verzamelaar zijn deze biertjes een echte aanrader. Tijdens het bestellen van jouw gepersonaliseerde biertjes kun je kiezen uit één soort bier, of je maakt een mixdoos van de verschillende soorten biertjes. De keuze is helemaal aan jou! Mocht je vragen hebben over het bestelproces of over onze biertjes? Neem gerust contact met ons op om je vragen te stellen.