Kampioen

Dutch Bargain Imperial Zeeuws Blond is een fris citrus en licht fruitig blond bier. Aan het eind van de slok ontstaat een mooi licht bittertje in de mond. Het Alcoholpercentage is 7,2% en er is gewerkt met Citra Hops en Sorachi Ace Hops. De gist is Wyeast 1388.

Jolly Roger is doordrinkbaar als een IPA, maar dan donker met subtiele hints van chocolade en koffie. Een goede binnenkomer voor mensen die denken dat ze niet van donker bier houden, met een toegankelijk alcoholpercentage. Voltooid met een vleugje Chili Vanilli ©.

Crowdsurfer is een verfrissend intermezzo voor verhitte mensen. Zacht en fris van smaak, met een toegankelijke dosis hop. Naast gerstemout bevat dit bier ook mout van tarwe en haver. De tarwe geeft een witbier-achtige smaak. Haver geeft body en past mooi bij de Mosaic hop, één van de hopsoorten in dit bier. Van dit hazy lichtblonde bier kun je het depot naar smaak voorzichtig meeschenken. Stijg met dit bier boven de zwetende massa uit en word op handen gedragen!

Het smoelwerk van een traditionele tripel, maar dan in de Dutch Bargain-uitvoering. We hebben aan onze Tripel amarillohop toegevoegd. Het resultaat is een blonde, fruitige Tripel, die dankzij koriander ook het karakter van de Belgische brouwmeesters viert. Ondanks een percentage van 8,5 is hij luchtig en toegankelijk. Proost en bestel er nog één. Voltooid met een vleugje Chili Vanilli ©.

Tijd vervaagt als je deze Dutch Bargain India Pale Ale drinkt. Tot in de laatste slok. De IPA heeft een tropische toets die je niet zou vermoeden bij een Europese hop. Maar de Mandarina Bavaria hop bewijst: je hoeft de oceaan niet over te steken voor een vleug mandarijn. Die zorgt ervoor dat deze juicy IPA lekker doordrinkbaar is, wanneer dan ook. Je kunt hem ieder seizoen uit de ijskast pakken. Perfect voor onder de palmbomen, misschien nog wel lekkerder in een barre winter. 5.8% 46 IBU

Porno Blond is (stiekem) altijd lekker. Een blond bier fris, zoet en zacht. Koel gedronken dorstlessend en verfrissend. Noem het een guilty pleasure, noem het een tikkeltje ordinair? Wij noemen het gewoon een geil biertje. Proost!

Als het woelig en onstuimig werd op de Zuiderzee, wist men dat TUNUS in aantocht was. Speciaal gebrouwen voor roerige tijden. Een moutzoet en krachtig bier met een fris fruitige afdronk. Drink een TUNUS en ontdek dat het allemaal wel meevalt.

Een fantastisch idee, een verliefdheid of het begin van een nieuw seizoen. Al het mooie begint met een vonkel. Proost! De Session IPA werd lang geleden tijdens korte werkpauzes (session breaks) gedronken. Gebrouwen met een laag alcohol percentage om ongelukken op de werkvloer te voorkomen. Ondanks het lage alcoholpercentage van 4.2%, een bier met lef.

Dutch Bargain Imperial Pale Ale heeft een prachtig koperen kleur met een lichtrode schijn. Dit complexe, stevige en bittere bier heeft een uitgesproken hoppig aroma en een pittige smaak met caramel toetsen van mout. De schuimkraag is fijn, romig en stabiel. Het alcoholpercentage is tien. Dankzij de balans in deze complexiteit is dit bier een zeer zuiver, gemakkelijk drinkbaar en lang nasmakend bier.

Dutch Bargain Imperial Pale Ale heeft een prachtig koperen kleur met een lichtrode schijn. Dit complexe, stevige en bittere bier heeft een uitgesproken hoppig aroma en een pittige smaak met caramel toetsen van mout. De schuimkraag is fijn, romig en stabiel. Het alcoholpercentage is tien. Dankzij de balans in deze complexiteit is dit bier een zeer zuiver, gemakkelijk drinkbaar en lang nasmakend bier.

Dutch Bargain SeaWise is een Hefeweizen. Een tarwebier vergist met de Duitse Weihenstephan gist. We hebben een toets van onze zee in Zeeland aangebracht met Zeekraal en een frisse toets voor dit heerlijk zomerse biertje met toevoeging van Verveine. Een bier van 4,3% Alc. Heerlijk verfrissend en dorstlessend.

Een mooi degustatiebier met harmonie van zachte en zoete tonen en een evolutie naar bittere hop. Typerend is de lange afdronk met zacht gebrande bitters. Speciaal gebrouwen om rustig van te genieten op een gure dag of een winderige winterse avond. Een heel speciaal cadeau voor de échte bierliefhebber!

De mixdoos is het ideale product om te kiezen wanneer je meerdere type bieren wil proberen! Kies voor de mixdoos en ontvang 12 verschillende type bieren met daarop jouw eigen label!

Wat voor cadeau geef je een kampioen? Dit is het cadeau voor de winnaars! 

Is er iemand in je omgeving kampioen geworden? Dat moet gevierd worden! Het gebeurd waarschijnlijk niet heel vaak, dus het is tijd om uit te pakken! Maar wat geef je nou aan een kersverse kampioen? Een persoonlijkbiertje! Ontwerp je eigen etiket en wij zorgen ervoor dat deze op het door jou gekozen biertje komt. Zo kun je een foto of logo plaatsen op je biertje of iets anders wat hen herinnert aan deze mooie prestatie. Met dit bier cadeau kan de kampioen heerlijk genieten of nog even net iets langer doorfeesten! 


Hoe organiseer je een geslaagd kampioensfeest? Vier het kampioenschap met gepersonaliseerde bieren!

Hoe organiseer je een goed kampioensfeest? Hier komt natuurlijk heel veel bij kijken. Je moet een goede locatie hebben, de juiste mensen moeten een leuke uitnodiging hebben ontvangen en zo kun je nog wel even doorgaan. Een ander belangrijk punt, waar wij bij komen helpen is het bier. Op een kampioensfeest kan het bier natuurlijk niet ontbreken! We kunnen ons wel voorstellen dat je niet een heel feest aan de speciaalbiertjes zult gaan, maar hoe leuk zou het zijn om je feest af te trappen met een gepersonaliseerd speciaalbier ter ere van het kampioenschap of geef je gasten een biertje mee ter herinnering van deze toffe gebeurtenis. Met onze persoonlijke biertjes zorg jij ervoor dat dit kampioenschap nooit meer vergeten gaat worden! 

 

Voetbal kampioen geworden met je team? Verras je elftal of je coach met een persoonlijkbiertje

Is je team kampioen geworden met voetbal? Na een zwaarbevochten seizoen verdien je dan wel een lekker speciaalbiertje! Geef elke speler een gepersonaliseerd speciaalbier als cadeau voor hun inzet gedurende het hele seizoen. Zo verras je je voetbalteam op een creatieve manier en wordt het voetbalkampioenschap goed gevierd! 

Als je op tennis, hockey of welke sport je dan ook beoefent kampioen bent geworden kun je onze speciaalbieren natuurlijk ook gebruiken! Een persoonlijk biertje is een geschikt cadeau voor elke situatie en alle momenten!


Ben je opzoek naar een geschikt cadeau voor winnaars? 

Een winnaar zijn kan meerdere betekenissen hebben. Als je kampioen wordt ben je natuurlijk een winnaar. Maar je kunt ook een winnaar zijn van bijvoorbeeld een pubquiz en een doel wat je behaald hebt. Ook dan verdien je wel een leuke prijs en ook dan is een persoonlijkbiertje een super tof cadeau om te geven! Je hebt bij persoonlijk biertje de keuze uit verschillende speciaalbieren van verschillende brouwerijen. Wij zorgen ervoor dat ons assortiment bestaat uit unieke en vooral lekkere bieren van verschillende brouwerijen. Zo heb je niet alleen een goed uitziend biertje maar ook nog eens eentje met een heerlijke smaak!