Sinterklaas

Crowdsurfer is een verfrissend intermezzo voor verhitte mensen. Zacht en fris van smaak, met een toegankelijke dosis hop. Naast gerstemout bevat dit bier ook mout van tarwe en haver. De tarwe geeft een witbier-achtige smaak. Haver geeft body en past mooi bij de Mosaic hop, één van de hopsoorten in dit bier. Van dit hazy lichtblonde bier kun je het depot naar smaak voorzichtig meeschenken. Stijg met dit bier boven de zwetende massa uit en word op handen gedragen!

Tijd vervaagt als je deze Dutch Bargain India Pale Ale drinkt. Tot in de laatste slok. De IPA heeft een tropische toets die je niet zou vermoeden bij een Europese hop. Maar de Mandarina Bavaria hop bewijst: je hoeft de oceaan niet over te steken voor een vleug mandarijn. Die zorgt ervoor dat deze juicy IPA lekker doordrinkbaar is, wanneer dan ook. Je kunt hem ieder seizoen uit de ijskast pakken. Perfect voor onder de palmbomen, misschien nog wel lekkerder in een barre winter. 5.8% 46 IBU

Een mooi degustatiebier met harmonie van zachte en zoete tonen en een evolutie naar bittere hop. Typerend is de lange afdronk met zacht gebrande bitters. Speciaal gebrouwen om rustig van te genieten op een gure dag of een winderige winterse avond. Een heel speciaal cadeau voor de échte bierliefhebber!

De mixdoos is het ideale product om te kiezen wanneer je meerdere type bieren wil proberen! Kies voor de mixdoos en ontvang 12 verschillende type bieren met daarop jouw eigen label!

Persoonlijk biertje, het Sinterklaas cadeau voor volwassenen!

Op zoek naar leuke sinterklaas cadeaus voor volwassenen? Wat dacht je van een speciaal bier met je eigen etiket op pakjesavond? Voor de bierliefhebber hét cadeau om op 5 december te ontvangen. In slechts een paar stappen heb jij je schoencadeau al paraat.

Leuke Sinterklaas cadeau ideeën nodig? Dit is het perfecte surprise cadeau!

Originele sinterklaas cadeau ideeën zijn vaak lastig te bedenken. Al moet dat voor de bierliefhebber geen probleem zijn; kies voor een gepersonaliseerd biertje. Een speciaal bier naar keuze met een eigen etiket, daar is in elke surprise nog wel een plekje voor over. Je eigen etiket maak je eenvoudig, kies een template of upload je eigen design. Wat je ook kiest, met dit surprise cadeau zit je gegarandeerd goed!

Speciaalbiertjes in de schoen of in de zak, verras je naasten met dit originele Sinterklaas cadeau

Kies voor een mixdoos van speciaal bier om verschillende biertjes tegelijk te bestellen. Of Kies uit één van onze speciaal bieren met eigen etiket. Een speciaal bier met een persoonlijk etiket, een ideaal cadeau voor elk moment. Aan wie geef jij een speciaal cadeau? Wil je meer weten over de herkomst van de bieren? Neem een kijkje bij de verschillende speciaal bierbrouwerijen.