Sinterklaas

Crowdsurfer is een verfrissend intermezzo voor verhitte mensen. Zacht en fris van smaak, met een toegankelijke dosis hop. Naast gerstemout bevat dit bier ook mout van tarwe en haver. De tarwe geeft een witbier-achtige smaak. Haver geeft body en past mooi bij de Mosaic hop, één van de hopsoorten in dit bier. Van dit hazy lichtblonde bier kun je het depot naar smaak voorzichtig meeschenken. Stijg met dit bier boven de zwetende massa uit en word op handen gedragen!

Porno Blond is (stiekem) altijd lekker. Een blond bier fris, zoet en zacht. Koel gedronken dorstlessend en verfrissend. Noem het een guilty pleasure, noem het een tikkeltje ordinair? Wij noemen het gewoon een geil biertje. Proost!

Een mooi degustatiebier met harmonie van zachte en zoete tonen en een evolutie naar bittere hop. Typerend is de lange afdronk met zacht gebrande bitters. Speciaal gebrouwen om rustig van te genieten op een gure dag of een winderige winterse avond. Een heel speciaal cadeau voor de échte bierliefhebber!

¡Ai Caramba! Deze zomer verfrist DB weer elk terras met deze kleurrijke Mexican Lager genaamd ‘Incapablo’! Onze ietwat onhandige kattenvriend is weer terug uit Mexico en dit jaar in een iets andere hoedanigheid teruggekeerd. Extra fris, mooie toetsen van citrus en doordrinkbaarder dan ooit, tik je zo een hele bucket weg met je amigo’s. Drink ‘m ijskoud rechtstreeks uit het flesje en met een limoentje erin. Have a MEXcellent day!

Het beste Sinterklaas cadeau voor mannen: Geef een gepersonaliseerd bierpakket voor Sinterklaas!

Een feestdag als Sinterklaas vier je het liefst met je gezin, vrienden of familie. Daarbij moet je natuurlijk wel met de leukste cadeaus aankomen. Het is deze dagen wel steeds moeilijker om nog met originele cadeau ideeën te komen. Voor dit probleem hebben wij de oplossing. Bij Persoonlijk Biertje is het namelijk mogelijk om een gepersonaliseerd bierpakket samen te stellen. Hierbij maak jij zelf het ontwerp van het bieretiket. Dit kun je dus zo gek maken als je zelf wilt. Gebruik een leuke afbeelding, foto of tekst om je etiket te ontwerpen. Zo heb jij een uniek en vooral origineel cadeau voor Sinterklaas. 

Wat is een origineel Sinterklaas cadeau voor rond de 50 euro?

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor Sinterklaas van 50 euro? Bij Persoonlijk Biertje bestel jij een bierpakket vanaf 50 euro. Dit pakket bestel je vanaf 12 stuks. Hierbij kies je uit een van de soorten bier zoals BlondIPATripel of Stout. Ook is het mogelijk om een mixdoos samen te stellen. Dan kies jij welke bieren in jouw bierpakket komen. Zo weet jij zeker dat er altijd een passend biertje in je pakket zit. 

Verras je vrienden en familie met gepersonaliseerd bier tijdens Sinterklaas

Naast dat de biertjes van Persoonlijk Biertje zeer geschikt zijn als cadeau, zijn ze ook te gebruiken als drankje tijdens het vieren van Sinterklaas. Wanneer je namelijk met vrienden Sinterklaas gaat vieren, moet er toch een lekker drankje aanwezig zijn. Wat is dan leuker om met bier aan te komen waarvan jijzelf het etiket hebt ontworpen. Zo heb je naast een lekker speciaalbiertje, ook nog eens een bier met uniek en grappig etiket. Deze heb jij zelf ontworpen met foto’s, teksten en een leuke boodschap. Vier met de biertjes van Persoonlijk Biertje Sinterklaas als nooit tevoren! 

Een gepersonaliseerd bierpakket voor elke feestdag

Voor Sinterklaas zijn de speciaalbieren van Persoonlijk Biertje dus perfect, zowel als cadeau, als drankje voor erbij. Maar er zijn natuurlijk veel meer momenten en feestdagen waarbij een gepersonaliseerd bierpakket het perfecte cadeau is. Denk bijvoorbeeld aan kerst of als eindejaarsgeschenk. Is er binnenkort iemand jarig, of is er een bruiloft op komst? Je kunt het zo gek niet bedenken of de bieren van Persoonlijk Biertje zijn het geschikte cadeau. Verras hem of haar met een origineel cadeau!