Oud & nieuw

Oud & nieuw vieren met unieke nieuwjaarscadeaus voor jouw familie of vrienden

Tijdens oud en nieuw je vrienden, familie of geliefde verrassen met originele nieuwjaarsgeschenken? Dit kan mooi met een persoonlijk biertje. Een eigen gekozen bier met een etiket die door jou samengesteld is. Perfect voor een nieuwjaarswens of een goed voornemen. En tijdens oud en nieuw je unieke biertje drinken, dat is toch wel een unieke ervaring. Cheers!

Maak van speciaalbier een éxtra speciaal cadeau. Bestel hier per doos van 12 flesjes heerlijk speciaalbier met je eigen, unieke, zelf ontworpen etiket. Van een unieke felicitatie tot een persoonlijk geschenk voor je gasten. Met onze online ontwerp-tool geef je een persoonlijke draai aan onze ontwerpen of ontwerp je volledig een eigen etiket.

Onvergetelijk nieuwjaarsfeest of nieuwjaarsborrel organiseren? Dan kunnen onze persoonlijke biertjes niet missen!

Wat te doen met oud en nieuw? Ga het nieuwjaarsfeest vieren met onze speciale biertjes! Of verras je naasten met een wel heel origineel nieuwjaarscadeau om het nieuwe jaar knallend van start te gaan. Kies voor een onvergetelijke ervaring met onze persoonlijke bieren. Een persoonlijk biertje is dé manier om met oud en nieuw een speciaal cadeau te geven.

Persoonlijk biertje, uniek cadeau voor elk moment

Kies voor een mixdoos van speciaal bier om verschillende biertjes tegelijk te bestellen. Of Kies uit één van onze speciaal bieren met eigen etiket.

Een speciaal bier met een persoonlijk etiket, een ideaal cadeau voor elk moment. Aan wie geef jij een speciaal cadeau?

Wil je meer weten over de herkomst van de bieren? Neem een kijkje bij de verschillende speciaal bierbrouwerijen.