BruiloftDutch Bargain Imperial Zeeuws Blond is een fris citrus en licht fruitig blond bier. Aan het eind van de slok ontstaat een mooi licht bittertje in de mond. Het Alcoholpercentage is 7,2% en er is gewerkt met Citra Hops en Sorachi Ace Hops. De gist is Wyeast 1388.

Jolly Roger is doordrinkbaar als een IPA, maar dan donker met subtiele hints van chocolade en koffie. Een goede binnenkomer voor mensen die denken dat ze niet van donker bier houden, met een toegankelijk alcoholpercentage. Voltooid met een vleugje Chili Vanilli ©.

Crowdsurfer is een verfrissend intermezzo voor verhitte mensen. Zacht en fris van smaak, met een toegankelijke dosis hop. Naast gerstemout bevat dit bier ook mout van tarwe en haver. De tarwe geeft een witbier-achtige smaak. Haver geeft body en past mooi bij de Mosaic hop, één van de hopsoorten in dit bier. Van dit hazy lichtblonde bier kun je het depot naar smaak voorzichtig meeschenken. Stijg met dit bier boven de zwetende massa uit en word op handen gedragen!

Het smoelwerk van een traditionele tripel, maar dan in de Dutch Bargain-uitvoering. We hebben aan onze Tripel amarillohop toegevoegd. Het resultaat is een blonde, fruitige Tripel, die dankzij koriander ook het karakter van de Belgische brouwmeesters viert. Ondanks een percentage van 8,5 is hij luchtig en toegankelijk. Proost en bestel er nog één. Voltooid met een vleugje Chili Vanilli ©.

Tijd vervaagt als je deze Dutch Bargain India Pale Ale drinkt. Tot in de laatste slok. De IPA heeft een tropische toets die je niet zou vermoeden bij een Europese hop. Maar de Mandarina Bavaria hop bewijst: je hoeft de oceaan niet over te steken voor een vleug mandarijn. Die zorgt ervoor dat deze juicy IPA lekker doordrinkbaar is, wanneer dan ook. Je kunt hem ieder seizoen uit de ijskast pakken. Perfect voor onder de palmbomen, misschien nog wel lekkerder in een barre winter. 5.8% 46 IBU

Porno Blond is (stiekem) altijd lekker. Een blond bier fris, zoet en zacht. Koel gedronken dorstlessend en verfrissend. Noem het een guilty pleasure, noem het een tikkeltje ordinair? Wij noemen het gewoon een geil biertje. Proost!

Als het woelig en onstuimig werd op de Zuiderzee, wist men dat TUNUS in aantocht was. Speciaal gebrouwen voor roerige tijden. Een moutzoet en krachtig bier met een fris fruitige afdronk. Drink een TUNUS en ontdek dat het allemaal wel meevalt.

Een fantastisch idee, een verliefdheid of het begin van een nieuw seizoen. Al het mooie begint met een vonkel. Proost! De Session IPA werd lang geleden tijdens korte werkpauzes (session breaks) gedronken. Gebrouwen met een laag alcohol percentage om ongelukken op de werkvloer te voorkomen. Ondanks het lage alcoholpercentage van 4.2%, een bier met lef.

Dutch Bargain Imperial Pale Ale heeft een prachtig koperen kleur met een lichtrode schijn. Dit complexe, stevige en bittere bier heeft een uitgesproken hoppig aroma en een pittige smaak met caramel toetsen van mout. De schuimkraag is fijn, romig en stabiel. Het alcoholpercentage is tien. Dankzij de balans in deze complexiteit is dit bier een zeer zuiver, gemakkelijk drinkbaar en lang nasmakend bier.

Dutch Bargain Imperial Pale Ale heeft een prachtig koperen kleur met een lichtrode schijn. Dit complexe, stevige en bittere bier heeft een uitgesproken hoppig aroma en een pittige smaak met caramel toetsen van mout. De schuimkraag is fijn, romig en stabiel. Het alcoholpercentage is tien. Dankzij de balans in deze complexiteit is dit bier een zeer zuiver, gemakkelijk drinkbaar en lang nasmakend bier.

Dutch Bargain SeaWise is een Hefeweizen. Een tarwebier vergist met de Duitse Weihenstephan gist. We hebben een toets van onze zee in Zeeland aangebracht met Zeekraal en een frisse toets voor dit heerlijk zomerse biertje met toevoeging van Verveine. Een bier van 4,3% Alc. Heerlijk verfrissend en dorstlessend.

Een mooi degustatiebier met harmonie van zachte en zoete tonen en een evolutie naar bittere hop. Typerend is de lange afdronk met zacht gebrande bitters. Speciaal gebrouwen om rustig van te genieten op een gure dag of een winderige winterse avond. Een heel speciaal cadeau voor de échte bierliefhebber!

Persoonlijk cadeau voor bij een bruiloft: speciaalbier met eigen etiket

Wat voor cadeau geef je een bruidspaar op hun trouwdag? Het liefst wil je natuurlijk een origineel huwelijkscadeau geven waarmee je het bruidspaar positief mee verrast. Laten wij hier nou eens het bruiloft cadeau idee voor hebben: een persoonlijkbiertje, speciaalbier met een eigen bieretiket! Creëer je eigen etiket, zodat je zeker weet dat jouw cadeau uniek is, en kies uit ons aanbod van diverse speciaalbieren met eigen etiket. Ideaal om te combineren met andere cadeaus of leuk voor erbij als kleinigheidje wanneer je geld wilt geven.


Ben je opzoek naar een gepersonaliseerd trouwcadeau? Design zelf je etiket voor onze speciaalbieren

Speciaalbieren doen het altijd goed als cadeau, vooral als je hier een persoonlijke tint aan kunt meegeven! Design je eigen bieretiketten en kies uit onze diverse speciaalbieren. Denk bij het design van de bieretiketten aan een aantal leuke foto’s, spreuken of namen. Je kan alle kanten op! In onze design-tool ontwerp je van begin tot eind jouw etiket! Wij drukken het, plakken het op de speciaalbieren en sturen ze jou kant op. Zo heb jij het perfecte cadeau voor hem of voor haar bij de bruiloft.  


Welk bier drink je bij je bruiloft? 

Op je trouwdag zijn alle details belangrijk. Je wilt er een perfecte dag van maken waar je je hele leven met een lach naar terug kan kijken. Kies je voor bieren op je trouwdag? Hoe vet zou het dan zijn als jij hier een eigen design aan kunt toevoegen, helemaal in stijl van je bruiloft of met een leuke foto van het trouwpaar. 

Enkele speciaalbieren zijn perfect voor trouwerijen. Zo heb je de Imperial Zeeuws blond, dit biertje hebben wij al op meer trouwfeesten gezien en het was een groot succes! Ben je opzoek naar een wat lichter biertje? Dan is de Seawise Weizen erg geschikt! Natuurlijk zal het voor een iedere weer anders zijn dus neem vooral een kijkje naar al onze bieren


50 jaar getrouwd! Vier de gouden bruiloft met persoonlijke bierflessen

Ben je zelf 50 jaar getrouwd? Of wil je iemand verrassen? In beide situaties zit je hier goed! Onze speciaalbieren zijn het cadeau voor een leuke gelegenheid zoals een gouden bruiloft. Je kunt er namelijk alle kanten mee op. Ontwerp je eigen etiket en kies een van onze speciaalbieren.