Voor juf

Jolly Roger is doordrinkbaar als een IPA, maar dan donker met subtiele hints van chocolade en koffie. Een goede binnenkomer voor mensen die denken dat ze niet van donker bier houden, met een toegankelijk alcoholpercentage. Voltooid met een vleugje Chili Vanilli ©.

Als het woelig en onstuimig werd op de Zuiderzee, wist men dat TUNUS in aantocht was. Speciaal gebrouwen voor roerige tijden. Een moutzoet en krachtig bier met een fris fruitige afdronk. Drink een TUNUS en ontdek dat het allemaal wel meevalt.

Dutch Bargain Imperial Pale Ale heeft een prachtig koperen kleur met een lichtrode schijn. Dit complexe, stevige en bittere bier heeft een uitgesproken hoppig aroma en een pittige smaak met caramel toetsen van mout. De schuimkraag is fijn, romig en stabiel. Het alcoholpercentage is tien. Dankzij de balans in deze complexiteit is dit bier een zeer zuiver, gemakkelijk drinkbaar en lang nasmakend bier.

Dutch Bargain SeaWise is een Hefeweizen. Een tarwebier vergist met de Duitse Weihenstephan gist. We hebben een toets van onze zee in Zeeland aangebracht met Zeekraal en een frisse toets voor dit heerlijk zomerse biertje met toevoeging van Verveine. Een bier van 4,3% Alc. Heerlijk verfrissend en dorstlessend.

Op zoek naar een origineel afscheidscadeau voor je juf? Geef je lerares persoonlijke biertjes als verrassing!

Gaat je favoriete juf weg en wil je haar op een originele manier verrassen? Geef een origineel afscheidscadeau voor jouw juf met gepersonaliseerde biertjes. Het leuke van het maken van persoonlijke biertjes is dat jijzelf je eigen ontwerp bieretiket kunt maken. Dit kan je doen met een leuke klasfoto, een leuke foto van de juf zelf of met een creatieve afbeelding. Het is helemaal aan jou! Jij maakt je eigen ontwerp etiket en wij drukken het voor je op je eigen speciaalbiertjes. Zo heb jij voor jouw juf of lerares een origineel afscheidscadeau, waardoor zij met een goed gevoel naar haar volgende avontuur gaat! 

Wil je je juf bedanken? Geef je juf persoonlijk bier als bedankje!

Heeft je juf iets speciaals voor je betekend, of wil je je juf even bedanken voor iets? Met persoonlijk bier kun jij je juf op een originele manier bedanken! Met je eigen ontwerp etiket kun je op verschillende manieren je juf bedanken. Dit kan je doen door middel van een leuke foto, maar ook een goed pakkende tekst om je juf te bedanken is een mooie mogelijkheid. Je kunt met dit persoonlijke cadeau alle kanten op. Je geeft namelijk zelf volledig invulling aan hoe jouw etiket eruit komt te zien. Zo kun jij op elke mogelijke manier je juf bedanken. 

Het meest originele bedankje voor je juf nodig? Geef je juf gepersonaliseerde biertjes!

Wat is het meest originele bedankje om te geven aan je juf? Dat zijn gepersonaliseerde speciaalbiertjes. Want hoe leuk is het nou om aan te komen met bier met je eigen etiket. Dit ontwerp etiket kun je helemaal zelf maken. Zo kun je gaan voor humoristische etiketten, een bedankje of als afscheid. Je kan alle kanten op met het maken van je eigen bieretiketten. Zo zorg jij ervoor dat jouw juf op elke manier goed verrast gaat worden! Jullie kunnen uiteindelijk samen van jullie biertjes genieten, of ze neemt de biertjes mee naar huis om met haar familie en vrienden samen te kunnen drinken. 

Bestel jouw eigen persoonlijke speciaalbiertjes voor jouw juf 

Wil je nu graag je persoonlijke speciaalbiertjes voor jouw juf bestellen? Dat kan gemakkelijk bij Persoonlijkbiertje. Bij ons in de webshop lever je eenvoudig je eigen ontwerp etiket aan. Je kiest daarbij je eigen speciaalbiertjes. Dit kan één soort zijn zoals Blond, IPA, Tripel of Stout, maar het is ook een mogelijkheid om een eigen mixdoos samen te stellen. Alles is mogelijk! De speciaalbieren die wij aanbieden zijn van unieke brouwerijen zoals Dutch Bargain, de Werf en Raven Bone Hill. Deze biertjes zul jij nog nooit eerder hebben gehad! Maak snel je keuze en begin vandaag nog met bestellen. Zo heb jij binnenkort je eigen unieke speciaalbier!