Housewarming

Crowdsurfer is een verfrissend intermezzo voor verhitte mensen. Zacht en fris van smaak, met een toegankelijke dosis hop. Naast gerstemout bevat dit bier ook mout van tarwe en haver. De tarwe geeft een witbier-achtige smaak. Haver geeft body en past mooi bij de Mosaic hop, één van de hopsoorten in dit bier. Van dit hazy lichtblonde bier kun je het depot naar smaak voorzichtig meeschenken. Stijg met dit bier boven de zwetende massa uit en word op handen gedragen!

Dutch Bargain SeaWise is een Hefeweizen. Een tarwebier vergist met de Duitse Weihenstephan gist. We hebben een toets van onze zee in Zeeland aangebracht met Zeekraal en een frisse toets voor dit heerlijk zomerse biertje met toevoeging van Verveine. Een bier van 4,3% Alc. Heerlijk verfrissend en dorstlessend.

De mixdoos is het ideale product om te kiezen wanneer je meerdere type bieren wil proberen! Kies voor de mixdoos en ontvang 12 verschillende type bieren met daarop jouw eigen label!

¡Ai Caramba! Deze zomer verfrist DB weer elk terras met deze kleurrijke Mexican Lager genaamd ‘Incapablo’! Onze ietwat onhandige kattenvriend is weer terug uit Mexico en dit jaar in een iets andere hoedanigheid teruggekeerd. Extra fris, mooie toetsen van citrus en doordrinkbaarder dan ooit, tik je zo een hele bucket weg met je amigo’s. Drink ‘m ijskoud rechtstreeks uit het flesje en met een limoentje erin. Have a MEXcellent day!

Een housewarming cadeau nodig? Ga voor een creatief housewarming cadeau met persoonlijke biertjes!

Op een housewarming wil je goed voor de dag komen. Op een lekkere zomer dag wil je een passend cadeau hebben. Maar een creatief cadeau verzinnen die niemand nog ooit heeft gehad is wel lastig. Daarvoor hebben wij het cadeau voor de housewarming van je vrienden of familie, namelijk gepersonaliseerde biertjes. Met gepersonaliseerde biertjes kan jij zelf bepalen hoe het biertje eruit komt te zien. Hoe vet is dat! Maak een creatief ontwerp bieretiket en verras je vrienden of familie tijdens hun housewarming. Plaats een leuke boodschap of gebruik een leuke foto om de lachers op je hand te krijgen. Zo kunnen jullie samen genieten van jullie eigen speciale biertjes. 

Een housewarming cadeau voor koppels nodig? Gepersonaliseerde speciaalbiertjes als cadeau

Wat moet je nou geven aan een koppel dat een housewarming houdt? Dat is altijd de vraag. Je wilt natuurlijk een origineel cadeau geven. Wat is nou origineler om te geven dan speciaalbiertjes met eigen etiket als cadeau? Precies, niks! Met jouw zelfgemaakte etiketten kun jij voor de verrassing gaan zorgen op de housewarming. Zo kun jij zelf de invulling geven aan hoe jouw eigen speciaalbier eruit komt te zien. 

Origineel cadeau voor housewarming? Persoonlijke biertjes als cadeau voor hun nieuwe huis!

Wat is nou een origineel cadeau voor een housewarming? Dat zijn persoonlijke speciaalbiertjes met eigen etiket. Voor iemand die voor het eerst in hun nieuwe huis gaat is het geven van glazen, accessoires en interieur wel heel cliché. Daarom heb je met de speciaalbiertjes van Persoonlijkbiertje het perfecte cadeau om het koppel van de housewarming te verrassen. Maak je eigen ontwerp bieretiket om origineel voor de dag te komen op de housewarming. 

Wat geef je bij een housewarming? Bestel je eigen speciaalbier met eigen etiket!

Wil je graag speciaalbier met je eigen etiket bestellen voor een housewarming? Bestel vandaag nog je eigen bier met etiket bij Persoonlijkbiertje. Lever je eigen ontwerp etiket aan bij ons in de editor en wij gaan voor je aan de slag. Zo heb jij binnen 5 tot 10 dagen je eigen speciaalbier binnen! Je kunt kiezen uit 4 verschillende soorten bier van onze beste brouwerijen. Maak de keuze uit BlondIPATripel of Stout bier. Het is ook mogelijk om een mixdoos samen te stellen. Hierbij kun je zelf kiezen welke bieren je wilt ontvangen. Zo zorg je ervoor dat er voor iedereen wat lekkers tussen zit!