Voor getuige

Jolly Roger is doordrinkbaar als een IPA, maar dan donker met subtiele hints van chocolade en koffie. Een goede binnenkomer voor mensen die denken dat ze niet van donker bier houden, met een toegankelijk alcoholpercentage. Voltooid met een vleugje Chili Vanilli ©.

Tijd vervaagt als je deze Dutch Bargain India Pale Ale drinkt. Tot in de laatste slok. De IPA heeft een tropische toets die je niet zou vermoeden bij een Europese hop. Maar de Mandarina Bavaria hop bewijst: je hoeft de oceaan niet over te steken voor een vleug mandarijn. Die zorgt ervoor dat deze juicy IPA lekker doordrinkbaar is, wanneer dan ook. Je kunt hem ieder seizoen uit de ijskast pakken. Perfect voor onder de palmbomen, misschien nog wel lekkerder in een barre winter. 5.8% 46 IBU

De mixdoos is het ideale product om te kiezen wanneer je meerdere type bieren wil proberen! Kies voor de mixdoos en ontvang 12 verschillende type bieren met daarop jouw eigen label!

¡Ai Caramba! Deze zomer verfrist DB weer elk terras met deze kleurrijke Mexican Lager genaamd ‘Incapablo’! Onze ietwat onhandige kattenvriend is weer terug uit Mexico en dit jaar in een iets andere hoedanigheid teruggekeerd. Extra fris, mooie toetsen van citrus en doordrinkbaarder dan ooit, tik je zo een hele bucket weg met je amigo’s. Drink ‘m ijskoud rechtstreeks uit het flesje en met een limoentje erin. Have a MEXcellent day!

Hoe vraag je je getuige origineel en persoonlijk? Geef gepersonaliseerd bier met de vraag om je getuige te zijn!

Je hebt iemand in je hoofd om getuige te worden voor jouw bruiloft. Je wilt deze persoon op een bijzondere manier vragen om jouw getuige te zijn. Hoe kan dat nou beter dan gepersonaliseerd bier met eigen tekst. Zo kun jij op je eigen manier de persoon in kwestie vragen om jouw getuige te zijn. Gebruik een persoonlijke foto of originele tekst op het etiket om het op een bijzondere manier te vragen. Zo krijg jij gegarandeerd een ‘’JA’’ op de vraag of ze je getuige willen zijn. 

Wil je mijn getuige zijn cadeau nodig voor mannen? Gepersonaliseerd bier met eigen tekst als cadeau!

Hoe verras je degene die jouw getuige moet gaan worden. Je wilt het toch op een bijzondere manier vragen. Het is een belangrijk moment voor jouw aankomende bruiloft. Maar hoe vraag je op een originele manier: ‘’Wil je mijn getuige zijn?’’. Dat doe je met gepersonaliseerd speciaalbier met eigen etiket. 

Door zelf je eigen etiket te kunnen maken kun jij op jouw manier de belangrijke vraag stellen. Hoe kan iemand nou nee zeggen tegen speciaalbier met deze leuke boodschap. Zet er een leuke foto van jullie samen op, maak er een leuke tekst bij en jouw belangrijke vraag kan gesteld worden. 

Hoe bedank je je getuigen? Met gepersonaliseerd speciaalbier als verrassing!

Wil je je getuige bedanken voor de bijzondere dag? Het huwelijk is natuurlijk een bijzonder iets tussen het stel. Maar ook de mensen die daar dicht omheen staan mogen niet ontbreken. Je getuige is zeer belangrijk geweest voor jou deze dag. Daarom moet je hem of haar op een bijzondere manier verrassen. Hoe kan dat nou beter dan met speciaalbieren met eigen etiket. Met een leuke foto of unieke boodschap kan jij de getuige op een originele manier verrassen en bedanken. Zo zal hij of zij zich enorm gewaardeerd voelen en dat kan jij op jouw manier laten blijken. 

Bestel je eigen gepersonaliseerde biertjes voor getuigen

Overtuigd van ons unieke idee? Bestel dan vandaag nog je gepersonaliseerde biertjes voor getuigen! Maak je eigen ontwerp met leuke foto’s en teksten, lever deze bij ons aan in de editor en wij gaan voor je aan de slag. Je hebt de keuze tussen BlondIPATripel en Stout bier. Ook is het mogelijk om je eigen mixdoos samen te stellen. Zo zorg jij ervoor dat er altijd wat lekkers bij zit. Dus wacht niet langer en bestel vandaag nog je eigen speciaalbier met etiket.