Voor broer

Crowdsurfer is een verfrissend intermezzo voor verhitte mensen. Zacht en fris van smaak, met een toegankelijke dosis hop. Naast gerstemout bevat dit bier ook mout van tarwe en haver. De tarwe geeft een witbier-achtige smaak. Haver geeft body en past mooi bij de Mosaic hop, één van de hopsoorten in dit bier. Van dit hazy lichtblonde bier kun je het depot naar smaak voorzichtig meeschenken. Stijg met dit bier boven de zwetende massa uit en word op handen gedragen!

Porno Blond is (stiekem) altijd lekker. Een blond bier fris, zoet en zacht. Koel gedronken dorstlessend en verfrissend. Noem het een guilty pleasure, noem het een tikkeltje ordinair? Wij noemen het gewoon een geil biertje. Proost!

Als het woelig en onstuimig werd op de Zuiderzee, wist men dat TUNUS in aantocht was. Speciaal gebrouwen voor roerige tijden. Een moutzoet en krachtig bier met een fris fruitige afdronk. Drink een TUNUS en ontdek dat het allemaal wel meevalt.

Dutch Bargain SeaWise is een Hefeweizen. Een tarwebier vergist met de Duitse Weihenstephan gist. We hebben een toets van onze zee in Zeeland aangebracht met Zeekraal en een frisse toets voor dit heerlijk zomerse biertje met toevoeging van Verveine. Een bier van 4,3% Alc. Heerlijk verfrissend en dorstlessend.

Het beste cadeau voor jouw broer? Geef een origineel verjaardagscadeau met persoonlijk bier!

Wat is het beste cadeau om jouw broer te geven? Tegenwoordig is het lastig om nog met een origineel cadeau te komen. Maar wat nou als wij daarvoor de oplossing hebben. Met gepersonaliseerd bier heb jij het meest originele cadeau in huis voor jouw broer zijn verjaardag. Waar worden mannen nou blijer van dan heerlijke speciaalbieren. Met onze speciaalbieren kun je zelf het ontwerp etiket bepalen. Dit kun je dus doen door er een leuke foto op te plaatsen, of met een leuke tekst hem te feliciteren voor zijn verjaardag. 

Wat geef je je kleine broertje cadeau? Bestel persoonlijke speciaalbiertjes als cadeau voor je broertje!

Viert je kleine broertje binnenkort zijn verjaardag en heb je nog geen cadeau voor hem? Geef dan speciaalbiertjes met eigen etiket als cadeau voor je broertje. Dit is het perfecte cadeau voor iemand die 18 jaar, 21 jaar of wel 25 jaar wordt. Want hoe leuk is het om samen te genieten van de lekkerste speciaalbieren. Dit kan hij ook met zijn vrienden doen. Met de keuze uit 4 verschillende soorten speciaal bier van diverse brouwerijen zit er voor iedereen altijd wat bij. 

Overtuigd geraakt om speciaalbier met eigen etiket te bestellen voor jouw broer? Bestel dan vandaag nog je eigen gepersonaliseerde speciaalbieren. Maak je eigen ontwerp, lever deze bij ons in de editor aan en wij gaan voor je aan de slag. Zo heb jij binnen 5 tot 10 werkdagen jouw persoonlijke biertjes binnen. Je kunt hierbij kiezen uit de soorten BlondIPATripel en Stout. Ook is het mogelijk om je eigen mixdoos samen te stellen. Zo weet jij zeker dat er voor iedereen een lekker speciaalbiertje bij zit. Wacht daarom niet langer en bestel jouw eigen speciaalbier met etiket vandaag nog!