Pensioen

Dutch Bargain Imperial Zeeuws Blond is een fris citrus en licht fruitig blond bier. Aan het eind van de slok ontstaat een mooi licht bittertje in de mond. Het Alcoholpercentage is 7,2% en er is gewerkt met Citra Hops en Sorachi Ace Hops. De gist is Wyeast 1388.

Jolly Roger is doordrinkbaar als een IPA, maar dan donker met subtiele hints van chocolade en koffie. Een goede binnenkomer voor mensen die denken dat ze niet van donker bier houden, met een toegankelijk alcoholpercentage. Voltooid met een vleugje Chili Vanilli ©.

Porno Blond is (stiekem) altijd lekker. Een blond bier fris, zoet en zacht. Koel gedronken dorstlessend en verfrissend. Noem het een guilty pleasure, noem het een tikkeltje ordinair? Wij noemen het gewoon een geil biertje. Proost!

Dutch Bargain Imperial Pale Ale heeft een prachtig koperen kleur met een lichtrode schijn. Dit complexe, stevige en bittere bier heeft een uitgesproken hoppig aroma en een pittige smaak met caramel toetsen van mout. De schuimkraag is fijn, romig en stabiel. Het alcoholpercentage is tien. Dankzij de balans in deze complexiteit is dit bier een zeer zuiver, gemakkelijk drinkbaar en lang nasmakend bier.

Een origineel cadeau nodig voor iemand die met pensioen gaat? Geef gepersonaliseerde speciaalbiertjes als origineel cadeau!

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor iemand die binnenkort met pensioen gaat? Dan hebben wij het meest originele cadeau voor jou! Met gepersonaliseerde speciaalbiertjes kun jij iemand op een bijzondere manier verrassen. Met een creatief bieretiket kun jij een leuke boodschap achterlaten voor iemand die met pensioen gaat. Dit kan met een foto, bijzondere afscheidstekst of een combinatie van beide. Je kunt volledig zelf invulling geven aan je eigen bieretiketten. Ga dus voor een origineel cadeau met de speciaalbiertjes van Persoonlijkbiertje. 

Het beste cadeau in 2023 voor iemands pensioen? Ga voor persoonlijke biertjes met eigen etiket als verrassing!

Wat is in 2023 nou het beste cadeau om iemand te geven die binnenkort met pensioen gaat? Voor het beste en meest originele cadeau om te geven in 2023 zijn gepersonaliseerde speciaalbiertjes de verrassing. Met gepersonaliseerde speciaalbiertjes kun jij iemand op een bijzondere wijze verrassen voor zijn pensioen. Je kunt ze gebruiken als bedankje voor de mooie tijd op kantoor of als grappig cadeau om op een leuke manier afscheid te nemen. Je kunt zelf de invulling geven aan hoe jij iemand wilt bedanken of afscheid wilt nemen. Zo zorg jij dat degene die met pensioen gaat een fijne herinnering heeft aan zijn werk. Maak dus je eigen ontwerp etiket en ga voor gepersonaliseerde biertjes als verrassing voor iemand die met pensioen gaat. 

Wat geef je iemand die met pensioen gaat? Bier met eigen etiket als origineel cadeau!

Wat geef je iemand die binnenkort met pensioen gaat? Het is tegenwoordig lastig om met een origineel relatiegeschenk aan te komen voor iemands pensioen. Bier met een eigen etiket is het meest originele cadeau wat jij iemand kunt geven aan iemand die met pensioen gaat. Maak zelf je eigen ontwerp etiket voor speciaalbier en stel jouw bierdoos samen. Je hebt de keuze uit elf verschillende soorten biertjes. Je kunt voor één soort kiezen, maar ook kiezen voor verschillende soorten bier. Zo zorg jij ervoor dat er altijd een lekker biertje bij zit voor degene die met pensioen gaat. 

Bestel je eigen gepersonaliseerde speciaalbieren als cadeau voor iemand die met pensioen gaat

Overtuigd geraakt om speciaalbier met eigen etiket te bestellen voor iemand die met pensioen gaat? Bestel dan vandaag nog je eigen gepersonaliseerde speciaalbieren. Maak je eigen ontwerp, lever deze bij ons in de editor aan en wij gaan voor je aan de slag. Zo heb jij binnen 5 tot 10 werkdagen jouw persoonlijke biertjes binnen. Je kunt hierbij kiezen uit de soorten BlondIPATripel en Stout. Ook is het mogelijk om je eigen mixdoos samen te stellen. Met een mixdoos weet je zeker dat er altijd een biertje tussen zit die aansluit bij de smaak van degene die met pensioen gaat. Onze brouwerijen leveren diverse soorten speciaalbier die je geproefd moet hebben! Voor de echte verzamelaar zijn dit biertjes die bij de collectie moeten horen.