Bedankt

Jolly Roger is doordrinkbaar als een IPA, maar dan donker met subtiele hints van chocolade en koffie. Een goede binnenkomer voor mensen die denken dat ze niet van donker bier houden, met een toegankelijk alcoholpercentage. Voltooid met een vleugje Chili Vanilli ©.

Een mooi degustatiebier met harmonie van zachte en zoete tonen en een evolutie naar bittere hop. Typerend is de lange afdronk met zacht gebrande bitters. Speciaal gebrouwen om rustig van te genieten op een gure dag of een winderige winterse avond. Een heel speciaal cadeau voor de échte bierliefhebber!

De mixdoos is het ideale product om te kiezen wanneer je meerdere type bieren wil proberen! Kies voor de mixdoos en ontvang 12 verschillende type bieren met daarop jouw eigen label!

Cadeau nodig om ‘’Bedankt’’ tegen iemand te zeggen? Ga voor gepersonaliseerd bier als origineel cadeau!

Een cadeau nodig om tegen iemand ‘’bedankt’’ te kunnen zeggen? Tegenwoordig is het lastig om nog met een origineel cadeau aan te komen om bedankt tegen iemand te zeggen. Je wilt dit natuurlijk op een bijzondere manier doen, want het kan veel voor je hebben betekend. Daarom heb je bij Persoonlijkbiertje het meest geschikte en originele cadeau om tegen iemand bedankt te zeggen. Met onze persoonlijke biertjes kun jij zelf bepalen hoe het etiket eruit komt te zien. Je kunt dit doen door met tekst ‘’bedankt’’ te zeggen, maar ook door het gebruik van leuke afbeeldingen. Je maakt zelf je eigen ontwerp bier etiket. Ga dus voor gepersonaliseerd bier om bedankt tegen iemand te kunnen zeggen! 

Een origineel cadeau nodig in 2023 als bedankje? Bedank iemand met een persoonlijk bier cadeau!

In 2023 is het steeds lastiger om met een origineel cadeau te komen als bedankje. Want hoe bedank je nou iemand op een originele manier? Met de gepersonaliseerde biertjes van Persoonlijkbiertje heb jij het meest originele cadeau als bedankje van 2023! Met onze speciaal biertjes kun jij zelf bepalen hoe het bieretiket eruit komt te zien. Je kunt op deze manier dus zelf invulling geven aan het ontwerp van je eigen bieretiketten. Daarom is dit een zeer geschikt cadeau als bedankje. Plaats een leuke boodschap of grappige afbeeldingen op je etiket om iemand zo op een originele manier te bedanken. 

Bedankje sturen naar iemand? Verstuur je eigen mixdoos persoonlijke biertjes naar iemand als bedankje!

Wil je een bedankje naar iemand sturen, maar je weet niet wat? Verstuur je eigen mixdoos met gepersonaliseerde biertjes als bedankje! Hoe verras je nou beter iemand op een onverwachte manier dan met persoonlijke biertjes. Het leuke van de persoonlijke biertjes is dat je volledig zelf het etiket kunt ontwerpen. Zo kun jij op een bijzondere manier een bedankje versturen naar iemand. Stel je eigen mixdoos van 12 verschillende biertjes samen. Zo weet jij zeker dat er altijd wat lekkers tussen zit voor degene die je wilt bedanken. 

Klein bedankje nodig? Stel je eigen doos gepersonaliseerde biertjes samen als bedankje!

Een klein bedankje nodig om iemand te verrassen? Dan hebben wij voor jou persoonlijke biertjes die jij kunt bestellen als bedankje. Het kan zijn dat iemand iets voor jou heeft gedaan. Dat kan ook een klein iets zijn. Een collega kan je hebben geholpen met je werk, je broer of zus heeft iets voor je geregeld, of je wilt je vader of moeder gewoon even bedanken. Alles is mogelijk met gepersonaliseerde biertjes als bedankje. Maak daarom een uniek ontwerp etiket om hem of haar te kunnen bedanken! Een bedankje kan ook in de vorm van een relatiegeschenk. Zo kun je op een originele manier je klanten of connecties verrassen. Ook tijdens vieringen zijn persoonlijke biertjes goed te gebruiken. Neem bijvoorbeeld Pannenbier, hierbij wordt gevierd dat het hoogste punt is bereikt tijdens de bouw. Zo is er voor elke gelegenheid een reden om persoonlijke biertjes te bestellen. 

Een bijzonder bedankje nodig? Geef als bijzondere verrassing gepersonaliseerde biertjes aan iemand!

Je wilt iemand op een bijzondere manier bedanken, maar wat is nou een bijzonder bedankje om iemand te geven? Omdat iemand iets bijzonder voor jou heeft gedaan, wil je diegene ook op een speciale manier verrassen. Geef daarom gepersonaliseerde biertjes aan iemand als bijzondere verrassing! Dit kun je doen door met je eigen ontwerp etiket jouw speciaal biertjes samen te stellen. Je kunt daarbij kiezen uit BlondIPATripel of Stout bier. Het is ook mogelijk om een mixdoos samen te stellen van deze verschillende soorten biertjes. Deze worden gebrouwen door onze favoriete brouwerijen Dutch Bargain, de Werf en Raven Bone Hill. Deze unieke biertjes moet je als verzamelaar een keer hebben geproefd. Bestel daarom vandaag nog je eigen gepersonaliseerde biertjes als bijzonder bedankje!