Zomer

Jolly Roger is doordrinkbaar als een IPA, maar dan donker met subtiele hints van chocolade en koffie. Een goede binnenkomer voor mensen die denken dat ze niet van donker bier houden, met een toegankelijk alcoholpercentage. Voltooid met een vleugje Chili Vanilli ©.

Als het woelig en onstuimig werd op de Zuiderzee, wist men dat TUNUS in aantocht was. Speciaal gebrouwen voor roerige tijden. Een moutzoet en krachtig bier met een fris fruitige afdronk. Drink een TUNUS en ontdek dat het allemaal wel meevalt.

Dutch Bargain SeaWise is een Hefeweizen. Een tarwebier vergist met de Duitse Weihenstephan gist. We hebben een toets van onze zee in Zeeland aangebracht met Zeekraal en een frisse toets voor dit heerlijk zomerse biertje met toevoeging van Verveine. Een bier van 4,3% Alc. Heerlijk verfrissend en dorstlessend.

De mixdoos is het ideale product om te kiezen wanneer je meerdere type bieren wil proberen! Kies voor de mixdoos en ontvang 12 verschillende type bieren met daarop jouw eigen label!

Het bier cadeau voor in de zomer: Gepersonaliseerde speciaal biertjes als zomers cadeau!

Een origineel cadeau nodig voor iemand die in de zomer jarig is? Tijdens de warme zomerdagen is het lastig om een passend cadeau voor iemand zijn verjaardag te vinden. Daarom hebben wij voor jou het meest originele cadeau voor in de zomer. Namelijk gepersonaliseerde biertjes als zomers cadeau! Met je eigen ontwerp etiket kun je zelf bepalen hoe jouw speciaalbiertjes eruit komen te zien. Gebruik een leuke afbeelding met originele felicitatie om de jarige op een speciale manier te verrassen. Zo heb jij je eigen unieke biertjes in huis waar jullie samen van kunnen genieten. 

Een zomerpakket samenstellen voor je personeel? Maak je eigen mixdoos met gepersonaliseerde biertjes

Wil je voor je personeel een leuk zomers pakket samenstellen? Met gepersonaliseerde biertjes heb jij een origineel zomerpakket voor jouw personeel. Je kunt hierbij je eigen mixdoos maken van diverse soorten speciaalbier. Zo zorg jij ervoor dat er voor je personeel of collega een geschikt biertje bij zit. Maak eerst je eigen ontwerp etiket voordat je begint met het samenstellen van jouw eigen mixdoos. Dit kan met een grappige groepsfoto van het personeel, of maak verschillende mixdozen met foto’s van ieder personeelslid. Zo heb jij het beste zomerpakket voor jouw personeel!

In de zomer voor bij de barbecue: Persoonlijke speciaalbiertjes!

Tijdens de zomer moet er met het warme weer natuurlijk gebarbecued worden. Naast een lekker stuk vlees en broodjes moet er ook wat te drinken zijn. Dit kan je voor komende zomer op een speciale manier doen. Ga voor je persoonlijke speciaalbiertjes voor tijdens de bbq in de zomer! Tijdens het barbecueën met je familie of vriendengroep kun jij zorgen voor de lekkerste speciaalbiertjes. En dit is helemaal leuk met je eigen gepersonaliseerde bieretiketten. Gebruik een grappige foto van jou met je vrienden of familie, plaats een leuke tekst en ga zo voor je eigen originele speciaalbiertjes. Zo heb jij deze zomer een geslaagde bbq met je vrienden of familie!

Bestel je eigen gepersonaliseerde speciaalbiertjes voor de zomer

Overtuigd om je eigen gepersonaliseerde speciaalbiertjes te bestellen voor tijdens de zomer? Bestel dan vandaag nog jouw zomerpakket met gepersonaliseerde speciaalbiertjes. Lever je eigen ontwerp etiket aan bij ons in de editor en begin met het samenstellen van jouw eigen speciaalbier. Je kunt daarbij kiezen uit BlondIPATripel of Stout bier. Deze worden gebrouwen door onze favoriete brouwerijen Dutch Bargain, de Werf en Raven Bone Hill. Deze unieke biertjes moet je als verzamelaar een keer hebben geproefd. Bestel daarom vandaag nog je eigen gepersonaliseerde biertjes voor tijdens de zomer!