Voor trainer

Crowdsurfer is een verfrissend intermezzo voor verhitte mensen. Zacht en fris van smaak, met een toegankelijke dosis hop. Naast gerstemout bevat dit bier ook mout van tarwe en haver. De tarwe geeft een witbier-achtige smaak. Haver geeft body en past mooi bij de Mosaic hop, één van de hopsoorten in dit bier. Van dit hazy lichtblonde bier kun je het depot naar smaak voorzichtig meeschenken. Stijg met dit bier boven de zwetende massa uit en word op handen gedragen!

Porno Blond is (stiekem) altijd lekker. Een blond bier fris, zoet en zacht. Koel gedronken dorstlessend en verfrissend. Noem het een guilty pleasure, noem het een tikkeltje ordinair? Wij noemen het gewoon een geil biertje. Proost!

Als het woelig en onstuimig werd op de Zuiderzee, wist men dat TUNUS in aantocht was. Speciaal gebrouwen voor roerige tijden. Een moutzoet en krachtig bier met een fris fruitige afdronk. Drink een TUNUS en ontdek dat het allemaal wel meevalt.

¡Ai Caramba! Deze zomer verfrist DB weer elk terras met deze kleurrijke Mexican Lager genaamd ‘Incapablo’! Onze ietwat onhandige kattenvriend is weer terug uit Mexico en dit jaar in een iets andere hoedanigheid teruggekeerd. Extra fris, mooie toetsen van citrus en doordrinkbaarder dan ooit, tik je zo een hele bucket weg met je amigo’s. Drink ‘m ijskoud rechtstreeks uit het flesje en met een limoentje erin. Have a MEXcellent day!

Wil je je trainer bedanken voor het seizoen? Geef je voetbaltrainer met persoonlijk bier een origineel cadeau

Het voetbalseizoen zit er weer op. Jullie hebben als team een geweldige prestatie geleverd, maar het kon ook een tegenvallend seizoen zijn. Wat de uitkomst van het seizoen ook is, je bent je voetbaltrainer dankbaar voor de trainingen en steun tijdens de wedstrijden. Daarvoor wil je voor hem of voor haar een leuk bedankje geven. Maar wat is nou een origineel cadeau om jouw voetbaltrainer te bedanken voor het afgelopen seizoen? Wij hebben voor jou de oplossing. Met gepersonaliseerd bier hebben wij een uniek en vooral origineel cadeau om je voetbaltrainer te bedanken. Met dit cadeau maak jij je eigen unieke design etiket. Zo kan jij op jouw manier je voetbaltrainer bedanken. Dit kan met een leuke afbeelding, maar ook met grappige teksten. Het is helemaal aan jou! Zo heb jij een uniek cadeau om jouw voetbaltrainer te bedanken.

Het perfecte cadeau voor je trainer nodig? Bedank je trainer van de voetbal, volleybal of basketbal met gepersonaliseerd bier

Je trainer van de voetbal, volleybal, basketbal of elke andere sport heeft veel tijd en moeite in je gestopt om jou een betere sporter te maken. Je trainer heeft je nieuwe technieken en inzichten geleerd waardoor jij het afgelopen jaar bent gegroeid als sporter! Hiervoor wil jij je trainer bedanken. Maar wat is het perfecte cadeau voor je trainer? Dat is gepersonaliseerd bier met eigen etiket. Met persoonlijk bier kun jij zelf het ontwerp van je etiket maken. Zo kun je helemaal zelf invulling geven aan hoe jouw eigen speciaalbier eruit komt te zien. Hoe vet is dat! Laat met een leuke tekst en afbeelding weten aan je trainer dat je hem of haar wilt bedanken voor het afgelopen jaar. 

Je trainer verrassen? Vier de overwinning of het kampioenschap met persoonlijk bier

De trainer verrassen met de enorme overwinning die jullie hebben geboekt, of word je team binnenkort kampioen? Zoiets moet natuurlijk gevierd worden! Hoe kan dat nou beter dan met gepersonaliseerde biertjes. Maak je eigen ontwerp etiket om je trainer te verrassen voor jullie overwinning of kampioenschap. Maak een creatief ontwerp etiket met jullie als team, verzin een leuke tekst en bedank je trainer op de meest originele manier mogelijk

Bestel je eigen gepersonaliseerde biertjes voor jouw trainer

Zijn gepersonaliseerde biertjes het cadeau voor jouw trainer? Bestel vandaag dan nog jouw eigen persoonlijke biertjes. Maak je eigen ontwerp etiket bij ons in de editor, of lever je vooraf gemaakte ontwerp aan in de editor. Daarna is het tijd om je eigen biertjes te bestellen. Je kunt kiezen uit vier verschillende soorten speciaalbier, namelijk: BlondTripelIPA en Stout. Deze zijn van onze beste brouwerijen. Ook is het mogelijk om een mixdoos samen te stellen van jouw favoriete biertjes. Zo weet je zeker dat er voor iedereen wat bij zit. Wacht daarom niet langer en bestel vandaag nog jouw eigen gepersonaliseerde speciaalbier.