Kantoor

Jolly Roger is doordrinkbaar als een IPA, maar dan donker met subtiele hints van chocolade en koffie. Een goede binnenkomer voor mensen die denken dat ze niet van donker bier houden, met een toegankelijk alcoholpercentage. Voltooid met een vleugje Chili Vanilli ©.

Porno Blond is (stiekem) altijd lekker. Een blond bier fris, zoet en zacht. Koel gedronken dorstlessend en verfrissend. Noem het een guilty pleasure, noem het een tikkeltje ordinair? Wij noemen het gewoon een geil biertje. Proost!

Als het woelig en onstuimig werd op de Zuiderzee, wist men dat TUNUS in aantocht was. Speciaal gebrouwen voor roerige tijden. Een moutzoet en krachtig bier met een fris fruitige afdronk. Drink een TUNUS en ontdek dat het allemaal wel meevalt.

¡Ai Caramba! Deze zomer verfrist DB weer elk terras met deze kleurrijke Mexican Lager genaamd ‘Incapablo’! Onze ietwat onhandige kattenvriend is weer terug uit Mexico en dit jaar in een iets andere hoedanigheid teruggekeerd. Extra fris, mooie toetsen van citrus en doordrinkbaarder dan ooit, tik je zo een hele bucket weg met je amigo’s. Drink ‘m ijskoud rechtstreeks uit het flesje en met een limoentje erin. Have a MEXcellent day!

Cadeau nodig voor de opening van een nieuw kantoor? Geef een origineel cadeau met gepersonaliseerde speciaalbiertjes

De opening van een nieuw kantoor moet op een leuke manier gevierd worden. Je wilt dat de start van een nieuw bedrijf meteen goed uit de startblokken zal gaan. Iedereen neemt daarbij een passend cadeau mee voor het kantoor. Maar wat is nou een origineel cadeau om te geven voor de opening van een nieuw kantoor? 

Waarbij de meeste mensen gaan voor accessoires of gadgets hebben wij een origineel cadeau om te geven tijdens de opening van een nieuw kantoor, namelijk gepersonaliseerde speciaalbiertjes. Want was is er nou leuker dan de opening te vieren met een lekker speciaalbiertje? Precies, niets! Maak daarom je eigen ontwerp etiket voor op het speciaalbier en bestel vandaag nog jouw eigen mixdoos. Zo vieren jullie met z’n allen de opening van een nieuw kantoor op een originele manier. 

Een cadeau nodig voor op kantoor? Ga voor persoonlijke biertjes als eindejaarscadeau

Is het bijna het einde van het jaar en wil je je personeel verrassen? Verras je collega’s door speciaalbiertjes met een persoonlijke boodschap te geven als eindejaarsgeschenk. Met persoonlijke biertjes kun jij zelf bepalen hoe je etiket eruit komt te zien. Zo zet je zelf de boodschap op het etiket die je wilt overbrengen aan je collega. Gebruik daarnaast leuke afbeeldingen om het etiket helemaal af te maken. Zo heb jij een uniek afscheidscadeau voor jouw collega op kantoor.

Bestel je eigen gepersonaliseerde speciaalbiertjes met eigen etiket

Overtuigd om gepersonaliseerde speciaal biertjes te halen voor je collega die afscheid neemt op kantoor? Bestel dan vandaag nog je eigen mixdoos met speciaalbier. Je kunt hierbij kiezen uit vier soorten speciaal bier van onze betrouwbare brouwerijen. Kies uit BlondIPATripel of Stout bier. Je kunt dit doen als mixdoos, maar ook een doos van één specifieke soort. Zo weet jij altijd dat er een passend biertje bij zit.