Kerstpakket voor personeel

Crowdsurfer is een verfrissend intermezzo voor verhitte mensen. Zacht en fris van smaak, met een toegankelijke dosis hop. Naast gerstemout bevat dit bier ook mout van tarwe en haver. De tarwe geeft een witbier-achtige smaak. Haver geeft body en past mooi bij de Mosaic hop, één van de hopsoorten in dit bier. Van dit hazy lichtblonde bier kun je het depot naar smaak voorzichtig meeschenken. Stijg met dit bier boven de zwetende massa uit en word op handen gedragen!

Porno Blond is (stiekem) altijd lekker. Een blond bier fris, zoet en zacht. Koel gedronken dorstlessend en verfrissend. Noem het een guilty pleasure, noem het een tikkeltje ordinair? Wij noemen het gewoon een geil biertje. Proost!

Dutch Bargain SeaWise is een Hefeweizen. Een tarwebier vergist met de Duitse Weihenstephan gist. We hebben een toets van onze zee in Zeeland aangebracht met Zeekraal en een frisse toets voor dit heerlijk zomerse biertje met toevoeging van Verveine. Een bier van 4,3% Alc. Heerlijk verfrissend en dorstlessend.

¡Ai Caramba! Deze zomer verfrist DB weer elk terras met deze kleurrijke Mexican Lager genaamd ‘Incapablo’! Onze ietwat onhandige kattenvriend is weer terug uit Mexico en dit jaar in een iets andere hoedanigheid teruggekeerd. Extra fris, mooie toetsen van citrus en doordrinkbaarder dan ooit, tik je zo een hele bucket weg met je amigo’s. Drink ‘m ijskoud rechtstreeks uit het flesje en met een limoentje erin. Have a MEXcellent day!

Een origineel kerstpakket voor je personeel samenstellen? Maak een gepersonaliseerd kerstpakket met eigen biertjes!

Met kerst is het een belangrijke gedachte om met elkaar te zijn. Hierbij geven we graag fijne cadeaus en aandenken aan iedereen. Dit doen we ook op werk. Je wilt als bedrijf je personeel bedanken voor het goede jaar, en ze fijne kerstdagen wensen. Met een goed samengesteld kerstpakket kun je dit doen. Maar het is tegenwoordig steeds lastiger om een origineel kerstpakket samen te stellen. Want was is nou een origineel idee om toe te voegen aan het kerstpakket voor mijn personeel? 

Wij van Persoonlijkbiertje hebben hierop het antwoord, namelijk gepersonaliseerd bier. Met gepersonaliseerd bier maak jij zelf het ontwerp van je bieretiket. Hierdoor kun je dus zelf bepalen hoe het uiterlijk van je bier eruit komt te zien. Je kunt dit doen met een leuke boodschap, foto of illustratie om je personeel een fijne kerst te wensen. Het ontwerp is helemaal aan jou! Lever je ontwerp etiket aan bij ons en wij gaan voor je aan de slag. Zo heb jij binnen 5 tot 10 werkdagen jouw gepersonaliseerde bier. 

Welke biertjes kan ik kiezen voor het kerstpakket van mijn personeel?

Naast dat je je eigen ontwerp bieretiket kunt ontwerpen, heb je ook zelf de keuze hoe je je bierpakket gaat samenstellen. Bij Persoonlijkbiertje kun je namelijk kiezen uit diverse soorten speciaalbier. Dit zijn bieren zoals BlondIPATripel en Stout. Deze komen van unieke brouwerijen die je geprobeerd moet hebben. Voor de echte bierliefhebbers zijn deze onmisbaar. Stel je pakket samen met één soort van deze bieren, of maak een mixdoos van verschillende soorten bier. Zo weet je zeker dat er voor iedereen wat lekkers bij zit. 

Ben je bezig met het organiseren van een kerstborrel waarvoor je gepersonaliseerde biertjes wil gebruiken? Ook dat kan! Maak een ontwerp om iedereen een fijne kerst te wensen. Wil je graag weten hoe je een goede kerstborrel kunt organiseren? Dat vertellen wij je ook graag! 

Gepersonaliseerde biertjes bestellen voor diverse momenten

Naast dat gepersonaliseerd bier een uniek en origineel idee is voor jouw kerstpakket, zijn er nog veel meer momenten om te kiezen voor gepersonaliseerd bier als cadeau. Als je tijdens de kerst iets wilt betekenen voor je zakelijke klanten, zijn gepersonaliseerde biertjes ook zeer geschikt om te geven. Met de juiste boodschap heb jij het perfecte zakelijke relategeschenk. Daarnaast zijn er nog veel meer feestelijke momenten op Persoonlijk Biertje als cadeau te geven. Zo is het voor een bruiloft een leuk middel om het bruidspaar te verrassen, of wel voor de gasten van een bruiloft te genieten van de lekkerste biertjes. Met een eigen ontwerp etiket kun je ook veel vragen stellen aan mensen. Wil je namelijk verkering met iemand, iemand vragen je ceremoniemeester te worden of gewoon om iemand te bedanken. Alles is mogelijk met de persoonlijke biertjes van Persoonlijkbiertje.