Eindejaarsgeschenk

Dutch Bargain Imperial Zeeuws Blond is een fris citrus en licht fruitig blond bier. Aan het eind van de slok ontstaat een mooi licht bittertje in de mond. Het Alcoholpercentage is 7,2% en er is gewerkt met Citra Hops en Sorachi Ace Hops. De gist is Wyeast 1388.

Als het woelig en onstuimig werd op de Zuiderzee, wist men dat TUNUS in aantocht was. Speciaal gebrouwen voor roerige tijden. Een moutzoet en krachtig bier met een fris fruitige afdronk. Drink een TUNUS en ontdek dat het allemaal wel meevalt.

Dutch Bargain SeaWise is een Hefeweizen. Een tarwebier vergist met de Duitse Weihenstephan gist. We hebben een toets van onze zee in Zeeland aangebracht met Zeekraal en een frisse toets voor dit heerlijk zomerse biertje met toevoeging van Verveine. Een bier van 4,3% Alc. Heerlijk verfrissend en dorstlessend.

¡Ai Caramba! Deze zomer verfrist DB weer elk terras met deze kleurrijke Mexican Lager genaamd ‘Incapablo’! Onze ietwat onhandige kattenvriend is weer terug uit Mexico en dit jaar in een iets andere hoedanigheid teruggekeerd. Extra fris, mooie toetsen van citrus en doordrinkbaarder dan ooit, tik je zo een hele bucket weg met je amigo’s. Drink ‘m ijskoud rechtstreeks uit het flesje en met een limoentje erin. Have a MEXcellent day!

Een origineel eindejaarsgeschenk nodig? Bestel gepersonaliseerde biertjes voor jouw klanten! 

Een eindejaarsgeschenk is niet alleen een aardigheidje richting je klanten. Je kunt ze namelijk ook bedanken voor de fijne samenwerking en het goede contact van het afgelopen jaar. Daarom wil je ze wel op een fijne manier verrassen. Maar wat is tegenwoordig nog een origineel eindejaarsgeschenk om te geven aan klanten? Dat zijn gepersonaliseerde biertjes met eigen ontworpen etiket. Met je eigen ontworpen etiket kun jij volledig zelf bepalen hoe het uiterlijk van jouw bier eruitziet. Dit doe je door afbeeldingen of leuke teksten te plaatsen op het etiket. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt!

Nieuwjaarscadeau voor personeel idee: Bestel pakketten bier met eigen ontworpen etiketten

Het einde van het jaar is weer in zicht. Jullie hebben als bedrijf een topjaar gedraaid! Dus staat het wel op zijn plaats om je personeel of collega op een leuke manier te verrassen voor de bijdrage van afgelopen jaar. Jullie hebben toch samen het mooie resultaat mogen neerzetten! Wat is dan mooier om dat te doen met een persoonlijke boodschap? Precies, niets! En wat maakt het delen van een dankbare boodschap nou nog mooier? Dat je daarna samen kunt genieten van een lekker biertje. Bij PersoonlijkBiertje is het mogelijk om je eigen ontwerp etiket te maken voor op jouw uitgekozen bier. Zo kun je dus met leuke afbeeldingen, teksten of quotes je personeel op een originele manier bedanken. Sluit samen met je personeel het jaar goed af en bestel vandaag nog je eigen ontworpen bier!

Welke soorten bier kan ik kiezen voor mijn oud- en nieuwjaars cadeau pakket

Bij PersoonlijkBiertje kies je niet zomaar een biertje voor je pakket. We bieden de lekkerste en meest unieke biersoorten aan van de beste brouwerijen. Je kunt je bierpakket kiezen met één soort bier zoals BlondIPATripel of Stout, maar het is ook mogelijk om een mixdoos van verschillende soorten biertjes samen te stellen. Zo weet jij zeker dat er altijd een passend biertje tussen zit. Lever je ontwerp bieretiket aan bij ons in de editor, bepaal welke soort bier of mix jij wilt en plaats je bestelling! Zo heb jij tussen 5 en 10 werkdagen jouw bierpakketten geleverd. 

Gepersonaliseerde biertjes voor diverse feesten en momenten

Naast dat gepersonaliseerd bier zeer geschikt is als nieuwjaarscadeau voor personeel, klanten of relaties, is het ook goed te geven als cadeau voor diverse soorten feestdagen en momenten. Vooral werkgerelateerde evenementen doen het goed! Denk bijvoorbeeld aan het vieren van een jubileum van je collega, of van het bedrijf of kantoor. Doordat je zelf je boodschap en ontwerp kunt bepalen, kun jij voor elk denkbaar moment gepersonaliseerd geven als cadeau. Wacht daarom niet langer en bestel gepersonaliseerde biertjes voor ieder geschikt moment!