Over ons

Persoonlijkbiertje is een platform waar zowel particulieren als bedrijven een persoonlijk biertje kunnen bestellen. Het is een initiatief ontstaan uit een samenwerking tussen Holland Craft Beer en etiketten- en verpakkingsdrukkerij Eshuis. Wij regelen de meest unieke en vooral de lekkerste bieren van verschillende brouwerijen, en leveren jou een etiket van topkwaliteit. Hiermee kan je iedereen verrassen.

Wij vinden een persoonlijk biertje het leukste cadeau wat er is! Je kan kiezen tussen talloze bieren, we zijn namelijk verbonden aan verschillende brouwerijen. Zit jouw favoriete biertje er niet tussen? Neem contact met ons op en wij proberen het voor je te regelen.

Hoe werkt persoonlijkbiertje?

Bij persoonlijkbiertje heb je binnen no-time jouw unieke biertje binnen. Allereerst kies je uit een van de bieren van de verschillende brouwerijen. Wij zorgen ervoor dat ons assortiment altijd up-to-date blijft, zo raak je nooit op onze bieren uitgekeken. Daarna upload je jouw design, check hiervoor ook onze aanleverinstructies. En geen zorgen, wij controleren altijd jouw design op eventuele fouten. En zo simpel is het, binnen een paar klikken besteld en binnen 10 dagen in huis!

Waarom persoonlijkbiertje?

  • Al vanaf 12 flesjes geleverd
  • Hoge kwaliteit labels
  • Geleverd binnen 10 werkdagen
  • Keuze uit talloze bierenVeelgestelde vragen

Heb je een vraag of zijn er nog zaken onduidelijk? Bekijk onze veelgestelde vragen met antwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op wij helpen je graag verder!

Contact
Wat zijn de levertijden?
De levertijd van persoonlijke biertjes is normaal gesproken binnen 10 werkdagen.

Waar vind ik meer informatie of recensies over de beschikbare bieren?
Ben je al bekend met Untappd ? Dit is een goede bron voor recensies en informatie over onze speciaal biertjes.

Kan ik ook een heel eigen design inleveren?
Zeker, wij zijn benieuwd hoe creatief je bent! Zorg voor een hoge kwaliteit bestand, PDF heeft onze voorkeur. Houd er rekening mee dat we altijd een strookje toevoegen met informatie die wettelijk verplicht is voor bieretiketten.

Welke bestandstypen kan ik uploaden als ik mijn eigen etiket wil ontwerpen?
PDF heeft onze voorkeur.

Kunnen jullie een ander speciaal bier aanbieden?
Zeker! Wil je ons laten weten welk bier jij graag wilt bestellen met een eigen label? Dat kan via info@persoonlijkbiertje.nl. Wij zetten het proces dan in gang samen met de bierbrouwer naar jouw wens.
Ik heb het bier pas over een tijdje nodig. Kunnen jullie het later opsturen?
Laat het ons even weten via info@persoonlijkbiertje.nl en we houden jouw bestelling apart.

Zijn de prijzen inclusief verzending?
Ja! De prijzen van de gepersonaliseerde bieren zijn inclusief verzending.

Hoe controleer ik de status van mijn bestelling?
Zodra jouw bestelling verzonden is krijg je een mail met een track & trace code. Hiermee kun je jouw bestelling nauwkeurig volgen. Wanneer je een account hebt, kun je ook hier de status terug vinden.
Andere vraag / probleem?
Is je vraag nog niet beantwoord? Neem dan direct contact met ons op. Wij proberen je zo snel mogelijk te helpen!

Ben je op zoek naar een andere biersoort?

Bekijk hier ons gehele assortiment bieren.

Bekijk bieren