Voor collega

Crowdsurfer is een verfrissend intermezzo voor verhitte mensen. Zacht en fris van smaak, met een toegankelijke dosis hop. Naast gerstemout bevat dit bier ook mout van tarwe en haver. De tarwe geeft een witbier-achtige smaak. Haver geeft body en past mooi bij de Mosaic hop, één van de hopsoorten in dit bier. Van dit hazy lichtblonde bier kun je het depot naar smaak voorzichtig meeschenken. Stijg met dit bier boven de zwetende massa uit en word op handen gedragen!

Porno Blond is (stiekem) altijd lekker. Een blond bier fris, zoet en zacht. Koel gedronken dorstlessend en verfrissend. Noem het een guilty pleasure, noem het een tikkeltje ordinair? Wij noemen het gewoon een geil biertje. Proost!

Een mooi degustatiebier met harmonie van zachte en zoete tonen en een evolutie naar bittere hop. Typerend is de lange afdronk met zacht gebrande bitters. Speciaal gebrouwen om rustig van te genieten op een gure dag of een winderige winterse avond. Een heel speciaal cadeau voor de échte bierliefhebber!

¡Ai Caramba! Deze zomer verfrist DB weer elk terras met deze kleurrijke Mexican Lager genaamd ‘Incapablo’! Onze ietwat onhandige kattenvriend is weer terug uit Mexico en dit jaar in een iets andere hoedanigheid teruggekeerd. Extra fris, mooie toetsen van citrus en doordrinkbaarder dan ooit, tik je zo een hele bucket weg met je amigo’s. Drink ‘m ijskoud rechtstreeks uit het flesje en met een limoentje erin. Have a MEXcellent day!

Cadeau voor een collega? Geef een origineel cadeau met een gepersonaliseerd biertje!

Wat is nou een origineel cadeau voor je collega? Het verzinnen van een leuk cadeau voor je collega is altijd een uitdaging! Het kan voor verschillende doeleinden worden: voor een verjaardag, een jubileum of misschien wel de bruiloft van je favoriete collega. Maar geen zorgen, wij van persoonlijkbiertje.nl hebben een super origineel cadeau voor jouw collega: een gepersonaliseerd biertje met eigen etiket. 

Met een eigen gepersonaliseerd bieretiket kun jij voor elk doeleinde een passende boodschap geven. Zet je collega in het zonnetje op zijn of haar verjaardag, neem afscheid van een collega die met pensioen gaat, of bedank hem voor een bijzondere prestatie. Plaats een leuke boodschap of houd je collega voor de gek met een hilarische quote of foto. Jij maakt het ontwerp, wij leveren je eigen gepersonaliseerde biertjes voor jou en je collega.

Jubileum op werk te vieren? Een persoonlijk biertje als cadeau!

Is er wat te vieren op het werk? Een collega die een bepaalde tijd in dienst is bij het bedrijf? Met een creatief jubileum cadeau kom je goed voor de dag tijdens je collega zijn of haar jubileum op kantoor. Is je collega 5 jaar, 10 jaar, 12,5 jaar of 20 jaar in dienst? Maak een origineel eigen ontwerp etiket voor jouw speciaalbiertjes als jubileumcadeau. Maak gebruik van bijzondere kleuren, plaats een leuke foto van je collega en zet het aantal dienstjaren op je etiket. Zo heb jij een creatief eigen gemaakt etiket voor jouw speciaalbiertjes. Geef het weg als cadeau of drink je eigen biertje met je collega’s op de werkvloer. Je kan er alle kanten mee op zoals jij het zelf wilt, zodat jij het perfecte jubileum cadeau hebt voor jouw collega. 

Afscheid van een collega? Bedank je collega’s met een gepersonaliseerd afscheidscadeau!

Wat geef je aan een collega die weggaat? Een gepersonaliseerd biertje van persoonlijkbiertje.nl is het ideale afscheidscadeau voor jouw collega. Voor zowel jouw mannelijke als vrouwelijke collega is een gepersonaliseerd biertje een leuk en verrassend afscheidscadeau. Laat als collega of werkgever een goede indruk achter tijdens het afscheid van een collega met een persoonlijk speciaalbiertje met eigen ontwerp etiket. Verzin een leuke boodschap die goed bij je collega past om zo een fijne afsluiter te hebben met dit creatieve afscheidscadeau! Gaat je collega een nieuw avontuur aan? Wens hem of haar succes met de nieuwe baan!

Zomaar een klein bedankje voor je collega? Verras je collega met een eigen biertje!

Met een origineel bedankje voor je collega op werk zeg jij met een leuk boodschap: Bedankt! Je kunt je collega bedanken voor een behaalde mijlpaal, een goed resultaat, een fijne samenwerking of om je collega te laten weten dat hij of zij heel belangrijk is voor jou en het bedrijf. Met een gepersonaliseerd relatiegeschenk geef je niet alleen een leuk cadeau, maar breng je ook een fijne boodschap over voor wat jouw collega betekent voor het bedrijf. Dit cadeau is zeer passend voor elk moment, maar ook voor elk moment van het jaar zoals de zomer en winter. Plaats een leuke foto samen, een bijzonder moment op werk of een kleine ‘’bedankt’’ boodschap op het eigen bieretiket. 

Welke soorten speciaalbiertjes kan ik als cadeau voor mijn collega bestellen? 

Bij Persoonlijkbiertje.nl hebben wij de keuze uit 4 verschillende soorten speciaalbiertjes. Voor elke bierliefhebber zit er een passend biertje bij. De biersoorten zijn: BlondTripelIPA en Stout. Onder deze vier hebben nog weer meerdere soorten type speciaalbiertjes beschikbaar. Onze biertjes van Dutch Bargain, Raven Bone Hill en de Werf hebben allemaal hun eigen smaak, karakter en verhaal die ervoor zorgen dat de speciaalbiertjes een geweldige ervaring zullen geven!

Bestel één van deze soorten speciaalbier gemakkelijk bij ons in de webshop. Maak eerst je eigen ontwerp etiket voor het speciaal biertje naar wens. Lees daarbij goed onze aanleverinstructies om fouten te voorkomen. Wanneer jij je ontwerp hebt opgestuurd en een bestelling hebt geplaatst controleren wij nog een keer jouw ontwerp. Hier krijg jij een drukproef van om er zeker van te zijn dat jouw etiket precies naar wens is. Wanneer deze drukproef is goedgekeurd gaan wij voor jouw aan de slag, zodat jij je eigen speciaalbiertjes zo snel mogelijk geleverd krijgt. Zijn er onduidelijkheden of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op! 

Op zoek naar een ander origineel cadeau? BigSellers heeft het cadeau voor jou!

Op zoek naar de meest originele cadeau's voor jouw collega? BigSellers geeft jou diverse ideeën om de beste cadeau's te vinden voor jouw collega. Naast het vinden van een cadeau voor jouw collega kan je bij BigSellers ook terecht voor cadeau ideeën voor diverse speciale gelegenheden zoals feestdagen. Ga daarom naar BigSellers om de meest unieke cadeau ideeën te ontdekken!