Voor student

Crowdsurfer is een verfrissend intermezzo voor verhitte mensen. Zacht en fris van smaak, met een toegankelijke dosis hop. Naast gerstemout bevat dit bier ook mout van tarwe en haver. De tarwe geeft een witbier-achtige smaak. Haver geeft body en past mooi bij de Mosaic hop, één van de hopsoorten in dit bier. Van dit hazy lichtblonde bier kun je het depot naar smaak voorzichtig meeschenken. Stijg met dit bier boven de zwetende massa uit en word op handen gedragen!

Als het woelig en onstuimig werd op de Zuiderzee, wist men dat TUNUS in aantocht was. Speciaal gebrouwen voor roerige tijden. Een moutzoet en krachtig bier met een fris fruitige afdronk. Drink een TUNUS en ontdek dat het allemaal wel meevalt.

Dutch Bargain SeaWise is een Hefeweizen. Een tarwebier vergist met de Duitse Weihenstephan gist. We hebben een toets van onze zee in Zeeland aangebracht met Zeekraal en een frisse toets voor dit heerlijk zomerse biertje met toevoeging van Verveine. Een bier van 4,3% Alc. Heerlijk verfrissend en dorstlessend.

¡Ai Caramba! Deze zomer verfrist DB weer elk terras met deze kleurrijke Mexican Lager genaamd ‘Incapablo’! Onze ietwat onhandige kattenvriend is weer terug uit Mexico en dit jaar in een iets andere hoedanigheid teruggekeerd. Extra fris, mooie toetsen van citrus en doordrinkbaarder dan ooit, tik je zo een hele bucket weg met je amigo’s. Drink ‘m ijskoud rechtstreeks uit het flesje en met een limoentje erin. Have a MEXcellent day!

Origineel cadeautip voor student nodig? Ga voor gepersonaliseerd bier als origineel student cadeau! 

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een student? Dan heb je met gepersonaliseerde biertjes het perfecte cadeau om een student mee te verrassen. Je kunt met persoonlijke biertjes je eigen etiket samenstellen. Zo kun jij volledig zelf invulling geven aan hoe jouw biercadeau eruitziet. Plaats een grappige foto met leuke tekst op het bieretiket. Je kan het zo gek niet verzinnen, alles is mogelijk. Lever je ontwerp bij ons aan in de editor en je kunt beginnen met het bestellen en samenstellen van jouw eigen mixdoos met speciaalbier!

Het beste verjaardagscadeau voor een student: Speciaalbiertjes met eigen etiketten!

Wat is het beste verjaardagscadeau voor een student? Het is tegenwoordig lastig om nog met een origineel cadeau aan te komen. Een lekker biertje of andere drank is altijd een goed cadeau voor een student. Maar wat is nou origineler dan bier te hebben met je eigen ontworpen etiket? Niks! Bestel daarom jouw eigen speciaalbiertjes met etiket bij ons in de webshop. Zo hebben jullie als studenten onder elkaar de lekkerste speciaalbiertjes die nog nooit iemand heeft gezien. Krijg de lachers op je hand met dit originele verjaardagscadeau voor studenten!

Wat geef je iemand die op kamers gaat? Geef persoonlijke speciaalbiertjes als verrassing!

Wat geef je iemand die binnenkort op kamers gaat? Je wilt voor hem of haar een leuk cadeau meegeven. En wat is nou leuker dan dat hij of zij binnenkomt met een mixdoos aan speciaalbier! Maak daarom je eigen ontwerp etiket voor iemand die op kamers gaat. Je kunt ervoor kiezen om een etiket te maken dat hij of zij een leuk welkomstcadeau heeft, of een waardig afscheid cadeau omdat diegene uit huis gaat. Met je eigen ontwerp etiket kun je volledig zelf invulling geven aan de boodschap van het etiket. Dit is daarom de perfecte verrassing voor iemand die op kamers gaat!

Bestel je eigen gepersonaliseerde biertjes voor een student als cadeau!

Overtuigd om je eigen gepersonaliseerde biertjes voor een student te halen? Bestel vandaag dan nog jouw eigen ontworpen speciaalbiertjes! Stel je eigen doos met speciaalbier samen. Je kunt hierbij kiezen uit vier verschillende soorten bier: BlondIPATripel en Stout. Ook is het mogelijk om een mixdoos te maken van deze 4 verschillende soorten bier van de beste brouwerijen. Zo zorg jij ervoor dat er altijd wat lekkers bij zit. Lever hierna je eigen ontwerp etiket aan bij ons in de editor en wij gaan voor je aan de slag. Zo heb jij tussen 5 en 10 werkdagen jouw eigen doos met gepersonaliseerde speciaalbiertjes voor studenten binnen!