Vaderdag

Dutch Bargain Imperial Zeeuws Blond is een fris citrus en licht fruitig blond bier. Aan het eind van de slok ontstaat een mooi licht bittertje in de mond. Het Alcoholpercentage is 7,2% en er is gewerkt met Citra Hops en Sorachi Ace Hops. De gist is Wyeast 1388.

Jolly Roger is doordrinkbaar als een IPA, maar dan donker met subtiele hints van chocolade en koffie. Een goede binnenkomer voor mensen die denken dat ze niet van donker bier houden, met een toegankelijk alcoholpercentage. Voltooid met een vleugje Chili Vanilli ©.

Porno Blond is (stiekem) altijd lekker. Een blond bier fris, zoet en zacht. Koel gedronken dorstlessend en verfrissend. Noem het een guilty pleasure, noem het een tikkeltje ordinair? Wij noemen het gewoon een geil biertje. Proost!

Dutch Bargain SeaWise is een Hefeweizen. Een tarwebier vergist met de Duitse Weihenstephan gist. We hebben een toets van onze zee in Zeeland aangebracht met Zeekraal en een frisse toets voor dit heerlijk zomerse biertje met toevoeging van Verveine. Een bier van 4,3% Alc. Heerlijk verfrissend en dorstlessend.

Een gepersonaliseerd Vaderdag cadeau? Geef je vader speciaal bier op Vaderdag!

Wij hebben het voor je: een écht uniek Vaderdag cadeau. Want vraag jij je ook dit jaar weer af “wat is leuk voor Vaderdag?” Blijf dan vooral even lezen, want leuke ideeën voor Vaderdag liggen niet altijd voor de hand. Als jij op zoek bent naar een origineel Vaderdag cadeau, waar je écht mee thuis kan komen dan ga je voor een origineel bier cadeau voor Vaderdag. Een persoonlijk biertje! Een eigen gekozen bier met een speciaal door jou ontworpen etiket. Leuk als kleinigheidje of in combinatie met meerdere flessen. Een gepersonaliseerd Vaderdag cadeau, wat wil een man nog meer.

Een persoonlijk Vaderdagcadeau, dat is een gepersonaliseerd bier cadeau met foto

Wil je thuis écht indruk maken met je Vaderdag cadeau? Volg dan onze tip en ga voor een gepersonaliseerd bier cadeau. Een koud biertje, mét eigen etiket. Zet hier bijvoorbeeld een foto op met een leuke herinnering. Welke vader wordt daar niet gelukkig van? Stel je eigen etiket samen of kies een template, en creëer zo je eigen bierpakket. Zo geef je je vader een onvergetelijk en ook nog eens persoonlijk Vaderdagcadeau!

Wat is een leuk cadeau voor Vaderdag? Wij hebben het Vaderdag cadeau idee!

Een persoonlijk bierpakket met speciaal bieren met een zelf ontworpen etiket. Ontwerp bij ons je eigen bieretiket, super leuk voor bij een borrelplank of als inhoud van een biermand.

Speciaal bier pakket, als uniek Vaderdag cadeau met gepersonaliseerd bier

Een uniek Vaderdag cadeau om samen van te genieten, kies voor een mixdoos van speciaal bier om verschillende biertjes tegelijk te bestellen. Of maak je een keuze uit één van onze speciaal bieren met eigen etiket? Een speciaal bier met een persoonlijk etiket, een ideaal cadeau voor elk moment. Aan wie geef jij een speciaal cadeau? Wil je meer weten over de herkomst van de bieren? Neem een kijkje bij de verschillende speciaal bierbrouwerijen.