Zakelijk kerstgeschenk

Dutch Bargain Imperial Zeeuws Blond is een fris citrus en licht fruitig blond bier. Aan het eind van de slok ontstaat een mooi licht bittertje in de mond. Het Alcoholpercentage is 7,2% en er is gewerkt met Citra Hops en Sorachi Ace Hops. De gist is Wyeast 1388.

Crowdsurfer is een verfrissend intermezzo voor verhitte mensen. Zacht en fris van smaak, met een toegankelijke dosis hop. Naast gerstemout bevat dit bier ook mout van tarwe en haver. De tarwe geeft een witbier-achtige smaak. Haver geeft body en past mooi bij de Mosaic hop, één van de hopsoorten in dit bier. Van dit hazy lichtblonde bier kun je het depot naar smaak voorzichtig meeschenken. Stijg met dit bier boven de zwetende massa uit en word op handen gedragen!

Het smoelwerk van een traditionele tripel, maar dan in de Dutch Bargain-uitvoering. We hebben aan onze Tripel amarillohop toegevoegd. Het resultaat is een blonde, fruitige Tripel, die dankzij koriander ook het karakter van de Belgische brouwmeesters viert. Ondanks een percentage van 8,5 is hij luchtig en toegankelijk. Proost en bestel er nog één. Voltooid met een vleugje Chili Vanilli ©.

Een mooi degustatiebier met harmonie van zachte en zoete tonen en een evolutie naar bittere hop. Typerend is de lange afdronk met zacht gebrande bitters. Speciaal gebrouwen om rustig van te genieten op een gure dag of een winderige winterse avond. Een heel speciaal cadeau voor de échte bierliefhebber!

Op zoek naar een zakelijk kerstgeschenk? Verras je klanten en partners met gepersonaliseerd bier!

De periode van kerst is een tijd van geven en nemen. Dit doen we niet alleen in onze vaste kringen met vrienden en familie. Als bedrijf wil je natuurlijk ook goed voor de dag komen richting je klanten, partners en relaties. Een origineel zakelijk kerstgeschenk geven is wel steeds lastiger. Want was is nou een origineel kerstgeschenk om te geven aan zakelijke klanten en partners? Dat zijn de gepersonaliseerde biertjes van Persoonlijk Biertje.

Met gepersonaliseerd bier kun je zelf bepalen hoe jouw bier eruit komt te zien. Hierdoor kun je met je eigen ontwerp je zakelijke relaties op een originele manier bedanken. Lever je ontwerp aan bij ons in de editor, kies je soort bierpakket en plaats je bestelling. Zo heb jij voor jouw business partners en klanten een origineel zakelijk kerstgeschenk om het jaar mee af te sluiten. 

Maak je eigen ontwerp bieretiket als origineel zakelijk kerstgeschenk

Bij Persoonlijk Biertje heb jij zelf de vrijheid om te bepalen hoe jouw bieretiket eruit komt te zien. Zo kun je dus bepalen welke teksten en afbeeldingen jij wilt gebruiken op jouw ontwerp. Zeg bedankt tegen je zakelijke partners voor de fijne samenwerking van afgelopen jaar of geef het als verrassing aan je klanten om aan klantenbinding te doen. Je kunt met gepersonaliseerde biertjes volledig zelf het doeleinde van je ontwerp bepalen. Begin daarom vandaag nog met het ontwerpen van jouw persoonlijke bieretiketten als zakelijk kerstgeschenk. 

Welke soorten bier kan ik kiezen voor mijn zakelijke bierpakket?

Nadat jouw ontwerp klaar is moet je nog bepalen hoe je jouw bierpakket wilt samenstellen. Daarbij geven we je een breed assortiment aan opties. Je bestelt je bierpakket vanaf 12 stuks. Hierbij kun je bepalen om voor één soort speciaalbier te gaan zoals BlondIPATripel of Stout. Ook is het mogelijk om een mixdoos samen te stellen. Zo kun je van elke soort zelf weten hoeveel er in je bierpakket komen. Dan weet je zeker dat er altijd een geschikt biertje in je pakket zit. 

Gepersonaliseerd bier voor elk moment

Tijdens kerst zijn er nog meer momenten dat persoonlijk bier een geschikt cadeau is. Zo is het als kerstpakket voor personeel ook goed te gebruiken om op een originele manier jouw personeel te bedanken voor hun inzet. Dit kun je doen tijdens de jaarlijkse kerstborrel die je moet organiseren. Mocht kerst voor jou niet het geschikte moment zijn om gepersonaliseerd bier te geven, is het een optie om het als eindejaarsgeschenk te geven. Want was is nou beter dan je personeel op een originele manier te bedanken met een lekker biertje! Zo kunnen jullie samen het jaar op een unieke manier afsluiten, en proosten op het nieuwe jaar!