Oktoberfest

Jolly Roger is doordrinkbaar als een IPA, maar dan donker met subtiele hints van chocolade en koffie. Een goede binnenkomer voor mensen die denken dat ze niet van donker bier houden, met een toegankelijk alcoholpercentage. Voltooid met een vleugje Chili Vanilli ©.

Dutch Bargain SeaWise is een Hefeweizen. Een tarwebier vergist met de Duitse Weihenstephan gist. We hebben een toets van onze zee in Zeeland aangebracht met Zeekraal en een frisse toets voor dit heerlijk zomerse biertje met toevoeging van Verveine. Een bier van 4,3% Alc. Heerlijk verfrissend en dorstlessend.

Een mooi degustatiebier met harmonie van zachte en zoete tonen en een evolutie naar bittere hop. Typerend is de lange afdronk met zacht gebrande bitters. Speciaal gebrouwen om rustig van te genieten op een gure dag of een winderige winterse avond. Een heel speciaal cadeau voor de échte bierliefhebber!

De mixdoos is het ideale product om te kiezen wanneer je meerdere type bieren wil proberen! Kies voor de mixdoos en ontvang 12 verschillende type bieren met daarop jouw eigen label!

Kies uit één van onze heerlijke bieren of kies voor een combinatie van bieren middels de optie van de Mixdoos. Gebruik dit template of kies in de editor voor een ander template om jouw biertje uniek te maken!

Origineel idee tijdens Oktoberfest? Ga voor gepersonaliseerd bier tijdens het feesten!

Als je aan het Oktoberfest denkt, denk je waarschijnlijk aan bier, bier en nog eens bier. Natuurlijk zijn er bij ons dan ook de Oktoberfest bieren te verkrijgen. Een feestbier met een speciaal ontworpen etiket, om zo die extra feeling van het oktoberfeest te krijgen!

Iemand verrassen met een Oktoberfest cadeau?

Een bierpakket met speciale Oktoberfest bieren, een perfect cadeau voor iemand die van het feest houdt of wanneer je iemand in oktober wilt verrassen. Ontwerp je eigen etiket, of kies uit een van onze templates. Zo heb je helemaal zelf in de hand hoe je bieretiket eruit komt te zien. 

Welk bier gebruik jij als Oktoberfest accesoire? 

Kies voor een mixdoos van speciaal bier om verschillende biertjes tegelijk te bestellen. Of kies uit één van onze speciaal bieren met eigen etiket. Een speciaal bier met een persoonlijk etiket, een ideaal cadeau voor elk moment. Wil je meer weten over de herkomst van de bieren? Neem een kijkje bij de verschillende speciaal bierbrouwerijen.