Valentijnsdag

Dutch Bargain Imperial Zeeuws Blond is een fris citrus en licht fruitig blond bier. Aan het eind van de slok ontstaat een mooi licht bittertje in de mond. Het Alcoholpercentage is 7,2% en er is gewerkt met Citra Hops en Sorachi Ace Hops. De gist is Wyeast 1388.

Jolly Roger is doordrinkbaar als een IPA, maar dan donker met subtiele hints van chocolade en koffie. Een goede binnenkomer voor mensen die denken dat ze niet van donker bier houden, met een toegankelijk alcoholpercentage. Voltooid met een vleugje Chili Vanilli ©.

Crowdsurfer is een verfrissend intermezzo voor verhitte mensen. Zacht en fris van smaak, met een toegankelijke dosis hop. Naast gerstemout bevat dit bier ook mout van tarwe en haver. De tarwe geeft een witbier-achtige smaak. Haver geeft body en past mooi bij de Mosaic hop, één van de hopsoorten in dit bier. Van dit hazy lichtblonde bier kun je het depot naar smaak voorzichtig meeschenken. Stijg met dit bier boven de zwetende massa uit en word op handen gedragen!

Het smoelwerk van een traditionele tripel, maar dan in de Dutch Bargain-uitvoering. We hebben aan onze Tripel amarillohop toegevoegd. Het resultaat is een blonde, fruitige Tripel, die dankzij koriander ook het karakter van de Belgische brouwmeesters viert. Ondanks een percentage van 8,5 is hij luchtig en toegankelijk. Proost en bestel er nog één. Voltooid met een vleugje Chili Vanilli ©.

Tijd vervaagt als je deze Dutch Bargain India Pale Ale drinkt. Tot in de laatste slok. De IPA heeft een tropische toets die je niet zou vermoeden bij een Europese hop. Maar de Mandarina Bavaria hop bewijst: je hoeft de oceaan niet over te steken voor een vleug mandarijn. Die zorgt ervoor dat deze juicy IPA lekker doordrinkbaar is, wanneer dan ook. Je kunt hem ieder seizoen uit de ijskast pakken. Perfect voor onder de palmbomen, misschien nog wel lekkerder in een barre winter. 5.8% 46 IBU

Porno Blond is (stiekem) altijd lekker. Een blond bier fris, zoet en zacht. Koel gedronken dorstlessend en verfrissend. Noem het een guilty pleasure, noem het een tikkeltje ordinair? Wij noemen het gewoon een geil biertje. Proost!

Als het woelig en onstuimig werd op de Zuiderzee, wist men dat TUNUS in aantocht was. Speciaal gebrouwen voor roerige tijden. Een moutzoet en krachtig bier met een fris fruitige afdronk. Drink een TUNUS en ontdek dat het allemaal wel meevalt.

Een fantastisch idee, een verliefdheid of het begin van een nieuw seizoen. Al het mooie begint met een vonkel. Proost! De Session IPA werd lang geleden tijdens korte werkpauzes (session breaks) gedronken. Gebrouwen met een laag alcohol percentage om ongelukken op de werkvloer te voorkomen. Ondanks het lage alcoholpercentage van 4.2%, een bier met lef.

Dutch Bargain Imperial Pale Ale heeft een prachtig koperen kleur met een lichtrode schijn. Dit complexe, stevige en bittere bier heeft een uitgesproken hoppig aroma en een pittige smaak met caramel toetsen van mout. De schuimkraag is fijn, romig en stabiel. Het alcoholpercentage is tien. Dankzij de balans in deze complexiteit is dit bier een zeer zuiver, gemakkelijk drinkbaar en lang nasmakend bier.

Dutch Bargain Imperial Pale Ale heeft een prachtig koperen kleur met een lichtrode schijn. Dit complexe, stevige en bittere bier heeft een uitgesproken hoppig aroma en een pittige smaak met caramel toetsen van mout. De schuimkraag is fijn, romig en stabiel. Het alcoholpercentage is tien. Dankzij de balans in deze complexiteit is dit bier een zeer zuiver, gemakkelijk drinkbaar en lang nasmakend bier.

Dutch Bargain SeaWise is een Hefeweizen. Een tarwebier vergist met de Duitse Weihenstephan gist. We hebben een toets van onze zee in Zeeland aangebracht met Zeekraal en een frisse toets voor dit heerlijk zomerse biertje met toevoeging van Verveine. Een bier van 4,3% Alc. Heerlijk verfrissend en dorstlessend.

Een mooi degustatiebier met harmonie van zachte en zoete tonen en een evolutie naar bittere hop. Typerend is de lange afdronk met zacht gebrande bitters. Speciaal gebrouwen om rustig van te genieten op een gure dag of een winderige winterse avond. Een heel speciaal cadeau voor de échte bierliefhebber!

Wat is een origineel Valentijnscadeau? Verras je geliefde met een persoonlijk biertje!

Wat is nou een origineel Valentijnscadeau waarmee jij je geliefde mee kunt verrassen? Het kunnen soms lange dagen zijn dat je opzoek bent naar een Valentijnsdag cadeau. Maar wij helpen je uit de brand! Met een Persoonlijkbiertje heb je een cadeau wat geschikt is voor elk moment! 

Speciaal voor Valentijnsdag kun jij je eigen etiket ontwerpen en deze toevoegen aan een van onze lekkere speciaalbieren. Zo kun je  je eigen tint geven aan de bieren en je geliefde verrassen met een gepersonaliseerd biercadeau!

Opzoek naar een gepersonaliseerd Valentijnscadeau? Ontwerp je eigen etiket bij onze speciaalbieren!

Gepersonaliseerde cadeaus doen het altijd goed met Valentijnsdag! Het zit hem in die kleine extra moeite om iets leuks toe te voegen uit je eigen leven of een persoonlijke boodschap waar je echt zelf achter staat. Bij Persoonlijkbiertje kun je zelf een etiket ontwerpen, wij zorgen er vervolgens voor dat deze op jouw gekozen speciaalbier komt en leveren deze kant een klaar bij je af. Denk bij het ontwerp bijvoorbeeld aan een leuke foto van jullie twee, fotocadeaus zijn zeer geliefd op Valentijnsdag. Voeg hier misschien nog een speciale datum aan toe of een spreuk waarin je je liefde kan uiten naar je partner, en je bent klaar! Geniet samen van Valentijnsdag met onze speciaalbieren. 

Origineel Valentijnscadeau voor je vriendje? Maak hem blij met dit bier cadeau!

Is je vriendje een bierliefhebber? En ben je nog opzoek naar een origineel Valentijnscadeau? Dan is dit het Valentijnscadeau voor hem! Een biercadeau waar je hem echt mee kan verrassen. Laat een persoonlijke boodschap achter of plaats een leuke foto van jullie twee of ga juist voor een grappig Valentijnscadeau voor hem. Met dit gepersonaliseerde cadeau kun je alle kanten op!

Verras je vriendin met een persoonlijk Valentijnscadeau! Speciaalbier met een persoonlijk etiket

Ben je opzoek naar een persoonlijk Valentijnscadeau voor je vriendin? Met een gepersonaliseerd etiket bepaal je zelf hoe je cadeau eruit komt te zien! Kies haar favoriete speciaalbiertje en verras je vriendin met een super uniek Valentijnscadeau!

Een lekker drankje doen met Valentijnsdag? Wees uniek met onze speciaalbieren en een unieke locatie!

Ben je nog zoekende naar een leuke activiteit voor Valentijnsdag? Ga voor een gezellig drankje samen met je partner. Met onze gepersonaliseerde speciaalbieren kun je een herinnering creëren die je geliefde niet zo gauw zal vergeten. Kies nog een speciale locatie uit om het plaatje helemaal af te maken en geniet van een heerlijke Valentijnsdag samen je geliefde en onze speciaalbieren. Proost! 

Je kan kiezen uit biersoorten als Blond, Tripel, Stout en verschillende IPAs. Willen jullie graag verschillende bieren uittesten? Kies dan voor onze mixdoos met speciaalbieren!