Blond

Dutch Bargain Imperial Zeeuws Blond is een fris citrus en licht fruitig blond bier. Aan het eind van de slok ontstaat een mooi licht bittertje in de mond. Het Alcoholpercentage is 7,2% en er is gewerkt met Citra Hops en Sorachi Ace Hops. De gist is Wyeast 1388.

Porno Blond is (stiekem) altijd lekker. Een blond bier fris, zoet en zacht. Koel gedronken dorstlessend en verfrissend. Noem het een guilty pleasure, noem het een tikkeltje ordinair? Wij noemen het gewoon een geil biertje. Proost!

Dutch Bargain SeaWise is een Hefeweizen. Een tarwebier vergist met de Duitse Weihenstephan gist. We hebben een toets van onze zee in Zeeland aangebracht met Zeekraal en een frisse toets voor dit heerlijk zomerse biertje met toevoeging van Verveine. Een bier van 4,3% Alc. Heerlijk verfrissend en dorstlessend.

¡Ai Caramba! Deze zomer verfrist DB weer elk terras met deze kleurrijke Mexican Lager genaamd ‘Incapablo’! Onze ietwat onhandige kattenvriend is weer terug uit Mexico en dit jaar in een iets andere hoedanigheid teruggekeerd. Extra fris, mooie toetsen van citrus en doordrinkbaarder dan ooit, tik je zo een hele bucket weg met je amigo’s. Drink ‘m ijskoud rechtstreeks uit het flesje en met een limoentje erin. Have a MEXcellent day!

Wat is blond bier?

Blond bier is een speciaalbiertje met een heldere goudgele kleur die gekenmerkt wordt door een zachte en frisse smaak. Blond bier heeft in vergelijking tot andere speciaalbier soorten een lager alcoholpercentage. Daarom is blond bier ook geliefd bij de startende speciaal bierdrinker. Ze zijn geschikt voor elk seizoen, maar met name in de zomer en de lente is blond bier een gebruikelijke keuze voor op het terras. 

Waar smaakt blond bier naar?

Blond bier staat bekend om zijn licht zoete en droge smaak. Door de licht frisse en zoete smaak is blond bier een geschikt biertje voor elk type bierdrinker. Vooral de Belgische blond biertjes zijn gekenmerkt door de fruitige tonen. Nederlandse blond bieren staan bekend om hun bittere smaak. Over het algemeen heeft blond bier een laag alcoholpercentage, maar er zijn ook sterkere soorten blond bier op de markt. Deze worden vaak vergeleken met IPA’s. Vooral in de warmere tijden zul jij optimaal genieten van de licht fruitige smaak van blond bier.

In welk bier glas schenk je blond bier?

Bij een blond bier hoort ook een goed passend glas, maar welk soort glas past het beste bij een blond bier? Bij een blond bier past een kelk het beste als bierglas om uit te drinken. Een kelk is een komvormig glas met een stabiele voet. Door de kom van dit glas krijg je de best mogelijke smaak en aroma’s van het blond bier wanneer je een slok neemt. Ook zorgt de open ruimte van het glas voor een romige schuimkraag. Hierdoor is de kelk voor een blond biertje het perfecte glas om te genieten van jouw eigen blond speciaalbiertje! 

Wat is lekker om te eten bij blond bier?

Wanneer je samen aan het genieten bent van jouw eigen blonde speciaalbiertjes komt er vanzelf het moment dat je zin hebt in wat lekkers.. Omdat elk speciaalbiertje zijn eigen unieke smaak heeft, moet er ook een passend hapje bij met de juiste smaken. Maar welke snacks of hapjes passen nou het beste bij blond bier? Het beste hapje wat bij een blond bier past is een kaasplankje of ander kaashapje. Van een zachte tot harde kaas, van jonge tot oude kaas, bij een blond biertje past kaas het best als hapje.

Naast een kaasplankje zijn vis, hapjes of gerechten een goed alternatief om te combineren met een blond bier. Voor de mensen die liever geen vis willen eten, zijn de frituursnacks altijd een passend alternatief. Daar zul je niemand over horen klagen! 

Bestel je blond bier met eigen gepersonaliseerde etiketten

Nu je alles weet over blond bier en hoe je daar het beste van kunt genieten is het tijd om je eigen blond speciaalbier te bestellen. Wat maakt het nou leuker dan je eigen speciaalbier te hebben met eigen etiket? Maak daarom je eigen ontwerp etiketten voor jouw blond bier. Wil je iemand bedanken, verrassen of voor een andere gelegenheid biertjes bestellen? Bij Persoonlijkbiertje.nl helpen wij jou graag. Maak je eigen etiket met origineel ontwerp om de lachers op je hand te krijgen. Daarna kun je alleen of samen genieten van de heerlijke soorten blond bier.